Μάθετε πως μπορείτε να διαβάσετε τα QR Codes του τεύχους, όπως αυτό που βλέπετε πάνω αριστερά στην εικόνα.

Πως να «διαβάσετε» QR Codes

3.338 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2018)

Επειδή πολλές φορές συναντάτε στα τεύχη μας τα QR Codes, εδώ θα βρείτε ένα σύντομο οδηγό για το πως μπορείτε να τα «διαβάσετε», γρήγορα και απλά, ώστε να οδηγηθείτε στο θέμα ή video στο οποίο παραπέμπουν!

Τα QR Codes (Quick Response Codes) βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στα τεύχη μας. Επειδή όμως λαμβάνουμε ερωτήσεις από αναγνώστες για το πως χρησιμοποιούνται συντάξαμε έναν σύντομο οδηγό για να είναι προσβάσιμα από όλους και να κατευθυνθείτε χωρίς κόπο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο θέμα που επισυνάπτεται.
 

Για να «διαβάσετε» λοιπόν τα QR Codes χρειάζετε να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σας (π.χ. QR Reader σε iOS* ή QR Scanner σε Android) με την οποία θα σκανάρετε την εικόνα. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή και την ανοίξετε στο smartphone/tablet θα δείτε ότι ανοίγει η εξωτερική κάμερα έχοντας ένα τετράγωνο πλαίσιο στο κέντρο. Πηγαίνετε τη συσκευή όσο κοντά στο QR Code χρειάζεται μέχρις ότου το «διαβάσει» και σας μεταφέρει αυτόματα μέσω του browser σας στο θέμα του autotriti.gr.

Αυτό ήταν! Από εδώ και πέρα μπορείτε σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα να περιηγηθείτε στο site του autotriti.gr μέσω των QR Codes που βρίσκονται στις σελίδες των τευχών του περιοδικού Auto Τρίτη.

*Οι χρήστες iOS 11 και άνω μπορούν να σκανάρουν QR από την εργοστασιακή εφαρμογή της κάμερας.

ELASTIKA 2024
moto