ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ρίχνει άκυρο στην Apple λόγω ChatGPT ο Elon Musk

 Σχολιάστε 
1.816 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2024)
Ρίχνει άκυρο στην Apple λόγω ChatGPT ο Elon Musk
2 Φωτογραφίες »

- H Apple ενσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη στο λογισμικό της
- Αντίθετος με την ενσωμάτωση του ChatGPT ο Musk
- Ο Musk αμφισβητεί ότι τα δεδομένα των χρηστών παραμένουν ασφαλή

H Apple ενσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη στο λογισμικό της

Το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple φέρνει πάντα μαζί του μεγάλα νέα για τους οπαδούς της τεχνολογίας. Η μεγαλύτερη ανακοίνωση αυτή την φορά ήταν το ότι η Apple εργάζεται για την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στις νεότερες συσκευές της.

Απαγορεύει τις συσκευές Apple ο Elon Musk

Ωστόσο, ο Elon Musk, εξέφρασε την απογοήτευσή του για αυτό το γεγονός και υποστήριξε επίσης ότι θα απαγορεύσει τις συσκευές της Apple από τις εταιρείες του (Tesla και άλλες). Ο Musk εξέφρασε συγκεκριμένα την αντίθεσή του με την απόφαση να ενσωματωθεί το λογισμικό Chat-GPT της OpenAI σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, αποκαλύφθηκε ότι η τελευταία έκδοση του Siri θα περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του ChatGTP της OpenAI. Όταν ένας χρήστης παραχωρεί άδεια στο Siri, η έξυπνη βοηθός μπορεί να χρησιμοποιήσει το ChatGPT για να απαντήσει σε σύνθετα ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν από αυτήν.

Ο Musk αμφισβητεί ότι τα δεδομένα των χρηστών παραμένουν ασφαλή

Ωστόσο, ο Musk άφησε να εννοηθεί ότι αυτό εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών. «Η Apple δεν έχει ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει από τη στιγμή που παραδίδει τα δεδομένα σας στην OpenAI και έπειτα». Από την πλευρά της Apple ανέφερε ότι η συμφωνία που έστελνε τα δεδομένα στην OpenAI περιελάμβανε διάφορες προστασίες για τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της απόκρυψης των διευθύνσεων IP των χρηστών και της διασφάλισης ότι δεν αποθηκεύονται δεδομένα τους στους διακομιστές της OpenAI.

Ξεκινάει πόλεμος μεταξύ Tesla και Apple!
- H Apple ενσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη στο λογισμικό της
- Αντίθετος με την ενσωμάτωση του ChatGPT ο Musk
- Ο Musk αμφισβητεί ότι τα δεδομένα των χρηστών παραμένουν ασφαλή
Εσύ πόσο ασφαλή θεωρείς πως είναι τα δεδομένα σου όταν χρησιμοποιείς εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης;

Toyota
FIRESTONE ROADHAWK2