Δείτε τις νέες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, που ήρθαν στη δημοσιότητα, από το επερχόμενο Audi SQ5.

Εικαστικές ανανεώσεις αναμένονται για το «γρήγορο» SUV με το μυώδες bodykit και τις αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι μεγαλύτερες ζάντες και οι γοητευτικές καμπύλες που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της οικογένειας S της γερμανικής μάρκας.

Το επερχόμενο SQ5 αναμένεται να έχει εξαιρετικά βελτιωμένη μετάδοση ισχύος λόγω του ηλεκτρικού κομπρέσορα που είδαμε πρώτη φορά στο νέο SQ7.

Εξαιρετική δουλειά από τους κατασκόπους που έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο εσωτερικό του επερχόμενου μοντέλου.

Για όσους είχαν εντυπωσιαστεί από το νέο Audi SQ7 και δεν μπορούσαν να το «σηκώσουν» οικονομικά, ενημερώνουμε πως το επερχόμενο Audi SQ5 σίγουρα θα είναι πιο προσιτό.

Scoop: Audi SQ5

5.719 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2016

Μετά την έλευση του Audi SQ7 έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τη γερμανική εταιρεία να δουλεύει πάνω στον μικρότερο «αδελφό» του, SQ5, που θα πάρει δάνειο πολλά στοιχεία, από το SQ7.

 
Οι περισσότερες τεχνολογίες οι οποίες εξοπλίζουν το νέο Audi SQ7 λέγεται ότι θα ενταχθούν και στο επερχόμενο SQ5. Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχιμηχανικού της Audi, Oliver Hoffman, σε βρετανικά μέσα η ιπποδύναμη με την οποία ήθελαν να λανσάρουν την επόμενη γενιά SQ5 ήταν 395 άλογα, αλλά για να διατηρήσουν την οδική συμπεριφορά του, προτίμησαν να κυμανθούν κοντά στα 370 άλογα.

Παρά τη μικρή αύξηση της ιπποδύναμης σε σχέση με το ήδη υπάρχον μοντέλο, το επερχόμενο SQ5 αναμένεται να έχει εξαιρετικά βελτιωμένη μετάδοση ισχύος, λόγω της πρωτοποριακής, σύμφωνα με τα όσα λέει η μάρκα, τεχνολογίας με τις δυο τουρμπίνες να υποστηρίζονται από έναν ηλεκτρικό κομπρέσορα, κάτι που σημαίνει πως το turbo lag θα αποτελεί παρελθόν.


Κάτω από το καπό του ισχυρού SUV θα βρίσκεται ξανά ο V6 TDI πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 3,0 λτ. με βελτιώσεις στα σημεία, ώστε να επιτευχθεί και η μεγαλύτερη κατά 40 άλογα ιπποδύναμη από το Audi SQ5 TDI plus. Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου και τις επιδόσεις του σε 0-100 χλμ./ώρα και κατανάλωση δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας προς το παρόν, συνεπώς βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων από το Ίνγκολστάντ.

Κλείνοντας, το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι είχατε εντυπωσιαστεί από το νέο Audi SQ7 και δεν μπορούσατε να το «σηκώσετε» οικονομικά, το επερχόμενο Audi SQ5 θα είναι αρκετά φθηνότερο από τις 89.900 ευρώ που στοιχίζει το SQ7.

Tags: AUDI Q5, SQ5
 
  • Νικος

    Όλα καλά με τις 10 τουρμπίνες και το Audi valve lift και το dpf και όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια που λανσάρουν αλλά τι γίνεται με την αξιοπιστία όλων αυτών των νέων τεχνολογιών; Και καλά όσο είναι εντός εγγύησης (5 χρόνια), μόλις βγεις από την εγγύηση; Ακόμη και να αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για να το αγοράσει σαν καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο (δεδομένου ότι είναι τεχνολογικά πολύ ανώτερο από τον ανταγωνιςμό) μόλις όμως βγεις εκτός εγγύησης θα απαξιωθεί τελείως

      3