• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πιο αιχμηρό και επιθετικό σε σχεδίαση το πίσω μέρος, με τα φωτιστικά σώματα να μην εκτείνονται πλέον μέχρι την οροφή.

Scoop: Νέο Honda CR-V

3.466 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/4/2016

Σχέδιο που δείχνει την εκδοχή της πέμπτης γενιάς του SUV της Honda, είδε το φως της δημοσιότητας.

 
Από την Ιαπωνία μας έρχεται το σκίτσο που δείχνει το CR-V, πλήρως ανανεωμένο σε σχεδιασμό. Στο εξωτερικό φαίνεται ότι έχει πάρει δάνειο σε αρκετά στοιχεία, από την δέκατη γενιά του μικρότερου αδελφού του, Honda Civic. Φαίνεται επίσης να προτείνεται από τον σχεδιαστή, ένα πιο αιχμηρό και επιθετικό πίσω μέρος με τα πίσω φωτιστικά σώματα να μην εκτείνονται πλέον μέχρι την οροφή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πέμπτη γενιά του CR-V αναμένεται να έχει τετρακύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,0 λίτρων, σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα. Η βασική έκδοση, πιθανολογείται ότι θα διατίθεται με υπερτροφοδοτούμενους αλλά και ατμοσφαιρικούς κινητήρες, με διαβαθμίσεις από 1,6 έως και 2,4 λίτρα.

Το νέο CR-V, σύμφωνα με επίσημα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, θα βασιστεί στην καινούργια πλατφόρμα της Honda και θα εξοπλίζεται στην βασική έκδοση με τούρμπο κινητήρα βενζίνης.

Υπενθυμίζουμε, ότι η υπάρχουσα τέταρτη γενιά του Honda CR-V παρουσιάστηκε το 2011 και δέχτηκε facelift το 2014. Η πέμπτη γενιά του μοντέλου, φημολογείται ότι θα καταφθάσει το 2017 και αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης στην βόρεια Αμερική.

Tags: HONDA CR-V