• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Nissan Juke («κατασκοπευτική» φωτογραφία) θα στηριχθεί στην πλατφόρμα CMF-B και αναμένεται να διατίθεται με τα γνωστά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας, ενώ μάλλον θα διαθέτει και υβριδική έκδοση.

Scoop: Νέο Nissan Juke

6.994 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2016

Η δεύτερη γενιά του Nissan Juke είναι προ των πυλών και όπως φαίνεται θα διαφοροποιηθεί σημαντικά από το σημερινό μοντέλο. Στόχος είναι εκ νέου –τι άλλο;- η κορυφή της κατηγορίας, η οποία του οφείλει πολλά…

 
Το πρώτης γενιάς Nissan Juke έκανε ντεμπούτο το 2010 και αποδείχθηκε μια εξαιρετική εμπορικά κίνηση της ιαπωνικής εταιρείας, καθώς στην Ευρώπη είναι το 2ο μοντέλο σε πωλήσεις, ακριβώς πίσω από το Qashqai.

Η Nissan φαίνεται πως ετοιμάζει το διάδοχο μοντέλο, το οποίο όπως φαίνεται και στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα του OmniAuto, αφήνει πίσω του τη λογική του πρώτου μοντέλου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την «κατασκοπευτική» φωτογραφία, το νέο Juke θα υιοθετήσει μια πιο «αιχμηρή» εικόνα, αντλώντας έμπνευση από το πρωτότυπο Gripz.

Κύριο χαρακτηριστικό της μορφής του επόμενου Juke είναι το ακόμα πιο μεγάλο «V» της μάσκας, το οποίο πλαισιώνεται από φωτιστικά σώματα που παραμένουν μεγάλα, αλλά δεν είναι πλέον στρογγυλά. Στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα υπάρχουν LED ημέρας.

Το νέο Nissan Juke θα στηριχθεί στην πλατφόρμα CMF-B, όπως δηλαδή και τα Micra, Clio, Captur και Dacia Duster επόμενης γενιάς. Αναμένεται να διατίθεται με τα γνωστά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας, ενώ πολύ πιθανό είναι να προσφέρεται και σε υβριδική έκδοση συνδυαστικής ισχύος 109 ίππων.

Σημαντικά ενισχυμένο θα είναι και το τεχνολογικό «προφίλ» του νέου Juke, με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας να είναι υπερπλήρης για τα μέτρα της κατηγορίας. Λέγεται, μάλιστα, πως θα διαθέτει κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών, αλλά και καταγραφέα δεδομένων λογικής «μαύρου κουτιού».

Tags: NISSAN JUKE