Οι αεροδυναμικές γραμμές της CLA είναι ούτως ή άλλως χάρμα οφθαλμών, αλλά το πακέτο με τους επιθετικούς προφυλακτήρες και τα αεροδυναμικά βοηθήματα απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Flat bottom τιμόνι, ανθρακονήματα και άλλες σπορ λεπτομέρειες δίνουν στο εσωτερικό της Mercedes-Benz CLA 45 AMG 4 MATIC το δικό του ιδιαίτερο χρώμα.

H Mercedes CLA 45 AMG έχει τον τρόπο να στίβει τα επινεφρίδια παράγοντας μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης, είτε στις ευθείες όπου η συνεχόμενη επιτάχυνση σε κολλάει στο κάθισμα, είτε σε μια φιδωτή διαδρομή.

Η τιμή της CLA 45 AMG 4 MATIC είναι 57.450 ευρώ με απόσυρση…

Δοκιμή: Mercedes CLA 45 AMG 4MATIC

47.853 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/2/2014

Καυτή σε εμφάνιση και επιδόσεις, η Mercedes-Benz CLA 45 AMG των 360 ίππων κερδίζει επάξια τον τίτλο της σεξοβόμβας!

 
Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει 57.450 ευρώ
• Είναι 2,0 λτ. turbo με 360 ίππους
• Καίει 6,9 λτ./100 χλμ.
• Πληρώνει 362,25 ευρώ τέλη

Κινητήρας-Επιδόσεις, Εμφάνιση, Οδική συμπεριφορά – Ενεργητική ασφάλεια, Ήχος  l Φρένα 
Κατανάλωση (δοκιμής), Ηλεκτρικό χειρόφρενο, Κόστος έξτρα εξοπλισμού

Αν οι «γήινες» CLA είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες μια φορά, τότε τι να πει κανείς για την εξωπραγματική εκδοχή του ελκυστικού τετράθυρου κουπέ της Mercedes-Benz; Η CLA 45 AMG συνδυάζει περίτεχνα τη σαγήνη με το δυναμισμό, που επιβάλουν οι σπορ διαθέσεις και οι 360 ίπποι της κατασκευής. 

Οι αεροδυναμικές γραμμές της CLA είναι ούτως ή άλλως χάρμα οφθαλμών, αλλά το πακέτο με τους επιθετικούς προφυλακτήρες και τα αεροδυναμικά βοηθήματα απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις πανέμορφες ζάντες των 19 ιντσών, τις κατακόκκινες δαγκάνες των φρένων και τις τέσσερις απολήξεις της εξαγωγής, που ξεπετάγονται από τον διαχύτη του πίσω προφυλακτήρα.