Γερμανικά μέσα ενημέρωσης έρχονται να φανερώσουν νέες σκέψεις που κάνει η οικογένειά του και κάνουν λόγο για μεταφορά του στις ΗΠΑ.

Σκέψεις για μεταφορά του Σουμάχερ στις ΗΠΑ

2.782 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Περίπου τριάμισι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που Μίκαελ Σουμάχερ ξεκίνησε να δίνει τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να τον κερδίσει.

Ο Σουμάχερ περιορίστηκε στο σπίτι του στην Ελβετία μετά από το ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο που έλαβε χώρα το 2013 και προκάλεσε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.
 
Ωστόσο γερμανικά μέσα ενημέρωσης έρχονται να φανερώσουν νέες σκέψεις που κάνει η οικογένειά του και κάνουν λόγο για μεταφορά του στις ΗΠΑ. Όπως λοιπόν αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Bravo» η γυναίκα του Κορίνα φέρεται να εξετάζει τη μεταφορά του άντρα της σε μια κλινική στο Ντάλας του Τέξας, η οποία λέγεται πως είναι η καλύτερη στις συγκεκριμένες παθήσεις.
Υπεύθυνος της κλινικής αυτής είναι ο ειδικός σε τέτοια θέματα γιατρός Mark Weeks, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει μια ακόμα ελπίδα, για την οικογένεια του Γερμανού.
 
Ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την οικογένεια Σουμάχερ ή από την εκπρόσωπο της Sabine Kehm, με το περιβάλλον του Σουμάχερ από την πρώτη στιγμή να κρατάει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του πρώην οδηγού της Ferrari.    

Mercedes
skoda