Η γερμανική φίρμα έδειξε ένα από τα επίσημα σκίτσα του φρεσκαρισμένου SUV.

Σκίτσο της VW δείχνει το ανανεωμένο Tiguan

6.986 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2020)

Το πρώτο facelift αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη δεύτερη γενιά του Volkswagen Tiguan και στο πλαίσιο αυτό η γερμανική φίρμα έδειξε ένα από τα επίσημα σκίτσα του φρεσκαρισμένου SUV.


Η αυτοκινητοβιομηχανία υπόσχεται σημαντικές ενημερώσεις μέσα και έξω, όπως σηματοδοτείται από αυτό το ενθουσιώδες σκίτσο που βλέπουμε, ωστόσο όπως συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, το κανονικό αυτοκίνητο θα έχει διαφορές σε σχέση με τα κατά κανόνα υπερβάλλοντα σκίτσα.
 
Όταν το ανανεωμένο Tiguan αποκαλυφθεί αναμένουμε να φέρει μαζί του ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω, αλλά και μία ελαφρώς διαφοροποιημένη μάσκα που φυσικά θα κοσμείται από το νέο λογότυπο της εταιρείας. Στο εσωτερικό, η μεγαλύτερη καινοτομία θα είναι η εισαγωγή ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας, υποστηρίζοντας παράλληλα ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (over-the-air), αλλά και άλλες τεχνολογικές δυνατότητες.
 
Από κει και πέρα το Tiguan στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει με ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Η ονομασία του πιθανότατα θα είναι Tiguan GTE και θα μπορούσε να μοιραστεί το ίδιο σύστημα με το νέο Golf GTE. Η ισχύς του τελευταίου μετριέται στα 245 άλογα και στα 400 Nm ροπή προερχόμενη από τον τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων και ενός ηλεκτρικού μοτέρ.
 
Φυσικά στην κορυφή των εκδόσεων του δημοφιλούς γερμανικού SUV θα καθίσει το Tiguan R, που ήδη βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης και φημολογείται πως θα έχει περισσότερους από 300 ίππους.
 
Τέλος επιστρέφοντας στο ανανεωμένο Volkswagen Tiguan, η ημερομηνία αποκάλυψης είναι ακόμα άγνωστη, αλλά πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO