Εσωτερικό, Χώροι & Εξοπλισμός

4.109 Επισκέψεις στο άρθρο
Οι πίσω επιβάτες, πέραν της... άπλας, μπορούν να έχουν δικό τους, ξεχωριστό κλιματισμό, σε ανώτερο εξοπλιστικό επίπεδο.
3 Φωτογραφίες »

Οι πίσω επιβάτες, πέραν της... άπλας, μπορούν να έχουν δικό τους, ξεχωριστό κλιματισμό, σε ανώτερο εξοπλιστικό επίπεδο.

Ευρύχωρη καμπίνα για 5 επιβάτες έως και 1,9μ.


Στο τεράστιο πορτ-μπαγκάζ των 585 υπάρχει πρίζα 12V.
3 Φωτογραφίες »

Στο τεράστιο πορτ-μπαγκάζ των 585 υπάρχει πρίζα 12V.

Πέρα της premium αίσθησης, το εσωτερικό του Skoda Enyaq διακρίνεται και για την μεγάλη ευρυχωρία του. Εξάλλου, μιλάμε για ένα οικογενειακό SUV, στο άνω άκρο της κατηγορίας, με μεγάλο μεταξόνιο (2.765 χλστ.). Και ξέρουμε, επίσης ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα έχουν καλύτερη εσωτερική διαμόρφωση, λόγω της τοποθέτησης της μπαταρίας στο πάτωμά του. Στην περίπτωση του Skoda Enyaq έχουμε μπόλικο χώρο για τα πόδια (26,5 εκ.) και το κεφάλι (7,5 εκ.) των πίσω επιβατών, ώστε να βολευτεί με άνεση ακόμη και άνθρωπος με ύψος στα 190 εκ.. Την ίδια στιγμή, έχει αρκούντως φαρδιά καμπίνα (πλάτος 139 εκ.) για να φιλοξενήσει 3 επιβάτες, δίχως να ακουμπούν οι ώμοι τους.
 
Όσον αφορά το πορτ-μπαγκάζ, έχει χωρητικότητα στα 585 λίτρα. Παρότι θα βόλευε ένα συρόμενο πίσω κάθισμα, το σχήµα του χώρου αποσκευών είναι κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο, µε λογικό κατώφλι φόρτωσης. Μάλιστα, υπάρχει ειδική διαρρύθμιση για την αποθήκευση του φορτιστή και των καλωδίων αλλά πρίζα 12V.

Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός - 4 χρόνια εγγύηση & 8 χρόνια για την μπαταρία

Το Skoda Enyaq καλύπτεται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση μερών (όπως κάθε μοντέλο της μάρκας, με την συστοιχία των μπαταριών να προστατεύεται για 8 χρόνια. Από εξοπλιστικής πλευράς, είναι πλούσιο σε στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως φαίνεται από τις εξής στάνταρ (ενδεικτικές) παροχές του: κεντρικό κλείδωμα θυρών με σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης χωρίς το κλειδί, adaptive cruise control (με λειτουργία με περιοριστή ταχύτητας, αυτόματο κλιματισμό 3 ζωνών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Σελίδα 1Skoda Enyaq: Κάτω από 40 χιλιάρικα και με έκπτωση έως 17.000€
Σελίδα 2Εσωτερικό, Χώροι & Εξοπλισμός
Σελίδα 3Κινητήρες & οδική συμπεριφορά
BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center