Φωτογραφία αρχείου.

Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή

2.255 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2019)

Ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και άλλοι δύο 19χρονοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε Νοσοκομείο.

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στο Ελληνικό στο ρεύμα προς Αθήνα, σήμερα, λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί, βγήκε εκτός πορείας, χτύπησε στις προστατευτικές μπαριέρες και ανετράπη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο όχημα επέβαιναν τρεις 19χρονοι. Ο οδηγός είναι γιος του επιχειρηματία Νίκου Πατέρα ενώ ο ένας από τους άλλους δύο επιβάτες είναι εγγονός του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Έβερτ.
 
Αμέσως έφτασαν στο σημείο κλιμάκια της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο οδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο «Γεννηματά».

Λόγω της σφοδρής πρόσκρουσης και της ανατροπής του αυτοκινήτου, κύρια αιτία του ατυχήματος λέγεται πως ήταν η μεγάλη ταχύτητα. Η Τροχαία έχει αρχίσει ωστόσο ήδη τις έρευνες.
 

Toyota
peugeot