Tα Μέσα από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως έχουν βρεθεί τα 40 από τα 46 αυτοκίνητα.

Σπείρα ανηλίκων έκλεψε 46 Ι.Χ. σε ένα μήνα

2.189 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2020)

Το lockdown εκμεταλλεύτηκε σπείρα 19 κλεφτών, η οποία στην πλειοψηφία της αποτελούνταν από παιδιά ηλικίας 9-16 ετών, καταφέρνοντας μέσα σε διάστημα ενός μήνα να κλέψει 46 αυτοκίνητα!


Η είδηση αυτή προέρχεται από την πόλη Winston-Salem στη Βόρεια Καραολίνα στις ΗΠΑ και κάνει το γύρο του κόσμου. Αφενός οι ηλικίες των δραστών είναι ένας παράγοντας που ξενίζει, από την άλλη εντυπωσιακό είναι και το ύψος της ζημιάς, αφού το συνολικό κόστος των αυτοκινήτων τα οποία εκλάπησαν από την σπείρα ανηλίκων (στην πλειοψηφία τους) ανέρχεται άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
 
Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του WFMY News. Οι πρώτες κλοπές έγιναν αντιληπτές στις 17 Μαρτίου και συνεχίστηκαν για ένα μήνα, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για κλοπές από αντιπροσωπείες. Ανάμεσα σε αυτές ήταν αντιπρόσωποι των Lexus, Audi και Infiniti, ενώ ο συνολικός αριθμός των αντιπροσωπειών που έπεσαν θύματα ανέρχεται στις 18.
 
Η αστυνομία έχει συλλάβει επτά μέλη της συμμορίας, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι ανήλικα παιδιά και ο ένας 19 ετών. Τα υπόλοιπα 12 μέλη μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί, ωστόσο φέρεται ναι είναι και αυτά ηλικίας 9-16 ετών. Τέλος σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα, τα Μέσα από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως έχουν βρεθεί τα 40 από τα 46.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda