2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Genesis και ανήκουν στον ανεξάρτητο σχεδιαστή, Aksyonov Nikita.

Στα σκαριά κουπέ έκδοση του Genesis GV80;

1.770 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2021)

Μία κουπέ έκδοση του GV80 φημολογείται πως έχει στο χαρτοφυλάκιό της η Genesis, καθώς η κορεατική μάρκα σκοπεύει να πλασαριστεί στην κατηγορία των πολυτελών κουπέ SUV, διεκδικώντας μερίδιο αγοράς από τις ανταγωνίστριες εταιρείες.

Η Genesis μέσα στα επόμενα χρόνια σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο GV80 Coupe, το οποίο σύμφωνα με τις αναφορές κορεατικών Μέσων ενημέρωσης βρίσκεται σε εξέλιξη και τα πρώτα πρωτότυπα θα ξεκινήσουν τις δοκιμές στους δρόμους από τον προσεχή Ιούλιο. Μάλιστα σύμφωνα με τις αναφορές που υπάρχουν από τη ασιατική χώρα, η premium μάρκα της Hyundai με αυτή την κίνηση στοχεύει να φέρει έναν ικανό αντίπαλο απέναντι από μοντέλα όπως Mercedes GLE Coupe, Audi Q8 και BMW X6.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα κάποια επίσημα σχέδια από την Genesis, ωστόσο ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Aksyonov Nikita, φρόντισε να συλλέξει πληροφορίες και με βάση το ήδη υπάρχον GV80 να μας προσφέρει μία πρώτη προσέγγιση με το μελλοντικό μοντέλο. Στις εικόνες το εμπρόσθιο μέρος είναι πιστό με το «κανονικό» GV80, ωστόσο πηγαίνοντας προς τα πίσω η γραμμή της οροφής χαμηλώνει προκειμένου να δημιουργήσει το κουπέ πίσω μέρος, που κατά τα άλλα διατηρεί αναλλοίωτα τα φωτιστικά σώματα τους τρέχοντος.
 
Για τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχει καμία πληροφορία, ωστόσο όταν το Genesis GV80 έκανε το ντεμπούτο του, ήταν εξοπλισμένο με ένα εξακύλινδρο 3λιτρο turbodiesel κινητήρα που προσφέρει 278 ίππους και 588 Nm ροπής. Επιπλέον να θυμίσουμε πως βασίστηκε σε πλατφόρμα για πισωκίνητα μοντέλα, η οποία όμως μπορεί να υποστηρίξει και την τετρακίνηση.
 
Τέλος σε ότι αφορά την καμπίνα, το GV80 είναι εξοπλισμένο με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία οθόνη 14,5 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Παράλληλα ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από συστήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πλοηγού, αλλά και ενός συστήματος αναγνώρισης γραφής, ενώ το μοντέλο διαθέτει και ένα σύστημα ακύρωσης θορύβου που καθιστά πιο ήσυχα τα ταξίδια.

SPRING SEAT
NISSAN