Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ολοκαίνουργιου και πρώτου της SUV, GV80 πραγματοποίησε η Genesis.

Το GV80 χρησιμοποιεί ένα σύστημα ακύρωσης θορύβου.

Οι πωλήσεις του μοντέλου στην Νότιο Κορέα θα ξεκινήσουν αργότερα αυτό το μήνα.

Ντεμπούτο για το Genesis GV80

2.851 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ολοκαίνουργιου και πρώτου της SUV, GV80 πραγματοποίησε η Genesis μετά από σωρεία teaser.


Ξεκινώντας να πούμε πως προς το παρόν, το GV80 διατίθεται μόνο στη Νότια Κορέα και ως εκ τούτου, οι πληροφορίες που έχουμε είναι σχετικές με αυτή την αγορά. Κοιτώντας τις εικόνες δεν υπάρχει αμφιβολία πως το νέο GV80 πρόκειται για ένα πολυτελές SUV, το οποίο έχει ως στόχο του να μπει απέναντι από τα αντίστοιχα αυτοκίνητα άλλων εταιρειών. Η μεγάλη γρίλια, οι χωρισμένοι προβολείς και τα πολλά μεταλλικά χαρακτηριστικά στο αμάξωμα συνηγορούν στην πολυτέλεια και κάνουν την εξωτερική εμφάνιση αρκετά εντυπωσιακή
 
Από κει και πέρα το ατού του νέου μοντέλου φαίνεται να είναι η τεχνολογία. Η καμπίνα εξοπλίζεται από ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία οθόνη 14,5 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Αυτά είναι μόνο η αρχή καθώς ο οδηγός και ο συνοδηγός θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από συστήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πλοηγού, αλλά και ενός συστήματος αναγνώρισης γραφής. Το τελευταίο κυριολεκτικά επιτρέπει στους επιβάτες να γράφουν σημειώσεις όπως προορισμοί ή αριθμοί τηλεφώνου, τους οποίους η τεχνολογία αναγνωρίζει και εφαρμόζει αυτόματα στη συνέχεια.
 
Το GV80 χρησιμοποιεί ένα σύστημα ακύρωσης θορύβου που παρακολουθεί ενεργά τους εξωτερικούς θορύβους και εκπέμπει τα αντίθετα κύματα για να τον αποκλείσει αποτελεσματικά. Υπάρχει ένα σύστημα αυτόματου καθαρισμού αέρα για τη καμπίνα που παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα και ενεργοποιείται όταν χρειάζεται, ενώ μέσα σε όλα βάλτε και όλα τα τρέχοντα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφαλείας της μάρκας. Εντυπωσιακότερο όλων ένα σύστημα που παρακολουθεί την κατάσταση του οδηγού και σε περίπτωση που εντοπίσει τάσεις υπνηλίας ή κάτι άλλο περίεργο εκδίδει τις απαραίτητες προειδοποιήσεις για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
 
Το νέο SUV χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική για πισωκίνητα μοντέλα, η οποία όμως μπορεί να υποστηρίξει και την τετρακίνηση. Στα μηχανικά σύνολα αρχικά το GV80 θα προσφερθεί με ένα εξακύλινδρο 3λιτρο turbodiesel κινητήρα που προσφέρει 278 ίππους και 588 Nm ροπής.
 
Οι πωλήσεις του μοντέλου στην Νότιο Κορέα θα ξεκινήσουν αργότερα αυτό το μήνα, ενώ στη συνέχεια το μοντέλο θα «μεταναστεύσει» και σε άλλες αγορές.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center