Στάθηκε στο πλευρό του Τζόκοβιτς η Peugeot
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στάθηκε στο πλευρό του Τζόκοβιτς η Peugeot

2.361 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2022)

Την έμπρακτη στήριξή της στο πρόσωπο του Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε η Peugeot, με τον Σέρβο τενίστα να αγωνίζεται στο τουρνουά του Ντουμπάι έχοντας στο μανίκι του το λογότυπο της γαλλικής μάρκας!

Μετράει εχθρούς και φίλους ο Σέρβος!

Η επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην αγωνιστική δράση μετά το σήριαλ της συμμετοχής του στο Αυστραλιανό Όπεν είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης των τελευταίων ημερών. Ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας ύστερα από την άρνησή του να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, που έφερε και την απέλασή του από την Αυστραλία, μέτρησε εχθρούς και φίλους, αφού κάποιοι στράφηκαν κατά της απόφασής του, ενώ κάποιοι άλλοι στήριξαν τον Σέρβο τενίστα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έμπρακτη στήριξη της Peugeot για το τουρνουά του Ντουμπάι

Πέραν από τους οπαδούς, το ίδιο ίσχυσε και για τους χορηγούς του Τζόκοβιτς, όπου ένας εκ των κορυφαίων είναι η Peugeot. Η γαλλική μάρκα παρά τις δυσκολίες σε ένα πολύ προσωπικό θέμα, στάθηκε δίπλα του, επιβεβαιώνοντας έτσι τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ικανοποιημένη από τις εξηγήσεις που έδωσε ο «Νόλε» για όλα όσα έγιναν. Η στήριξη της Peugeot στον Τζόκοβιτς αποτυπώθηκε στην πράξη από το γεγονός πως ο Σέρβος αγωνίστηκε στο τουρνουά του Ντουμπάι φέροντας στο μανίκι της φανέλας που φορούσε το όνομα της Peugeot, αφού οι Γάλλοι συνέχισαν την χορηγία τους.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για το μέλλον της χορηγίας

Τώρα, σε ότι αφορά το μακροπρόθεσμο μέλλον της χορηγίας, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις ανώνυμης πηγής στο Reuters έγινε γνωστό πως οι συζητήσεις για τις σχέσεις μεταξύ της μάρκας και του παίκτη συνεχίζονται με καλή πίστη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι νεότερο προς ώρας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
test center