Στην Ελλάδα τα Tesla των 1.020 ίππων

Στην Ελλάδα τα Tesla των 1.020 ίππων

1.682 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2022)

Διαθέσιμα για παραγγελία στη χώρα μας τα Tesla Model S & Model X Plaid που κάνουν 0-100 σε μόλις 2,1 και 2,6 δλ. αντίστοιχα! Δες πόσο κάνουν και πότε ξεκινούν οι παραδόσεις.

Πόσο κοστίζουν στη χώρα μας;

Η Tesla ανακοίνωση την έλευση των Tesla Model S Plaid & Tesla Model X Plaid στην ευρωπαϊκή αγορά (και κατ επέκταση και στη χώρα μας), με τις παραγγελίες να είναι ανοικτές και τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν μεταξύ Νοέμβρη και Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους.

Τα δύο μοντέλα έχουν ήδη φτιάξει «όνομα» ανά τον πλανήτη, μέσω των πολλών βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όπου κοντράρουν με άνεση θηριώδη supercars, χάρη στις τρομερές τους επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με 3 ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης, συνολικής ισχύος 1.020 ίππων, με το Model S Plaid να κάνει το 0-100 σε μόλις 2,1 δλ.! ενώ το Model X Plaid χρειάζεται 2,6 δλ., με την αυτονομία τους να ανακοινώνεται από την Tesla στα 600 και 528 χλμ. αντίστοιχα. Ακραία είναι και η τελική ταχύτητα των δύο μοντέλων με 322 χλμ. για το «S» και 262 χλμ. για το «X».

Οι τιμή του Model S Plaid στη χώρα μας ξεκινά από τα 143.990 ευρώ, ενώ για το Model X Plaid υπολογίστε 3.000 ευρώ παραπάνω.

Τα δύο μοντέλα, που κυκλοφορούν από το 2012 το Model S και από το 2015 το Model X, έχουν δεχθεί πρόσφατη ανανέωση τόσο σε εσωτερικό και εξοπλισμό, όσο και στους κινητήρες και το πλαίσιο, με μειωμένο βάρος και στιλιστικές αλλαγές εξωτερικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
T-Mate: Τα 11 συστήματα «σωματοφύλακες» της Toyota
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel