Στην Formula E η Maserati το 2023

Στην Formula E η Maserati το 2023

1.590 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

Η Maserati επιστρέφει στους αγώνες, μέσω της Formula E, θέλοντας να αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στο κομμάτι των ηλεκτροκινητήρων.

Στην Formula E θα συμμετέχει η Maserati από το 2023

Την επιστροφή της σε αγώνες με single-seater (μονοθέσια αγωνιστικά) μετά από 60 ολόκληρα χρόνια ανακοίνωσε η Maserati. Η ιταλική φίρμα θα συμμετάσχει στο «ηλεκτρικό» πρωτάθλημα της Formula E το 2023.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με το ηλεκτρικό σύνολο της DS τα μονοθέσιά της

Η συμμετοχή της Maserati στην Formula E συνεπάγεται πως ο όμιλος Stellantis θα έχει πλέον δύο εκπροσώπους στο πρωτάθλημα, αφού εδώ και αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα συμμετέχει και η DS. H Maserati αναμένεται να συνεργαστεί με μια ομάδα από αυτές που βρίσκονται ήδη στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν θα κατασκευάζει η ίδια το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, τουλάχιστον αρχικά. Αντίθετα, θα χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό σύνολο της DS.
 

Η τεχνογνωσία πάνω στον ηλεκτρισμό το όφελος της Maserati

Μπορεί η κίνηση της Maserati να εξέπληξε πολλούς στον χώρο της αυτοκίνησης, όμως η μάρκα μελέτησε σε μεγάλο βαθμό πριν πάρει αυτή την απόφαση. Οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει μια πολύ επιθετική πολιτική λανσαρίσματος ηλεκτροκίνητων μοντέλων και θεωρούν πως η Formula E θα μπορέσει να τους δώσει μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω σε ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.
  Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center