• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στα μικρά το Peugeot 208 βρέθηκε στη δεύτερη θέση, σε απόσταση αναπνοής από το πρώτο Toyota Yaris, με τη μεταξύ τους διαφορά να περιορίζεται σε μόλις 13 ταξινομήσεις.

Στην κορυφή των πωλήσεων η Peugeot

5.244 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/5/2017

Η Peugeot πέρασε στην πρώτη θέση των πωλήσεων, για τον μήνα Απρίλιο, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής αύξηση στο μερίδιο της στην αγορά.

 
Στην κορυφή των πωλήσεων βρέθηκε η Peugeot, για τον μήνα Απρίλιο, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία που της χάρισε αύξηση των πωλήσεων της τάξεως του 18,1% σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο.

Πέραν αυτού, οι άνθρωποι της μάρκας είδαν το συνολικό μερίδιο της Peugeot στην αγορά να σκαρφαλώνει στο 11,65% με τις ταξινομήσεις Απριλίου να αγγίζουν τα 988 αυτοκίνητα.
 

Επιπλέον, όσον αφορά στην μικρή κατηγορία το Peugeot 208 βρέθηκε στη δεύτερη θέση, σε απόσταση αναπνοής από το πρώτο Toyota Yaris, με τη μεταξύ τους διαφορά να περιορίζεται σε μόλις 13 ταξινομήσεις.

Τέλος, στη δεύτερη θέση των συνολικών ταξινομήσεων βρέθηκε η Toyota με 836 πωλήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα έκλεισε με τη Volkswagen με 831 πωλήσεις. Ακολουθούν κατά σειρά οι Fiat, Opel, Suzuki, Nissan, Mercedes και Citroen, ενώ η πρώτη δεκάδα κλείνει με την Audi.