Στις 10 Μαΐου το ντεμπούτο του νέου Range Rover Sport
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 10 Μαΐου το ντεμπούτο του νέου Range Rover Sport

1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2022)

Η Land Rover ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο Range Rover Sport και στο πλαίσιο αυτό η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα teaser εικόνες πριν τις 10 Μαΐου όπου και θα αποκαλυφθεί επίσημα το μοντέλο.

Ντεμπούτο σε λίγες ημέρες

Έχουμε δει τη Land Rover να δοκιμάζει την επόμενη γενιά του Range Rover Sport πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Το αρχικό πρωτότυπο του SUV επιδόσεων κατασκοπεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και τώρα, περισσότερο από δύο χρόνια αργότερα, το μοντέλο είναι επιτέλους έτοιμο να παρουσιαστεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες η μάρκα

Μαζί με κάποιες teaser εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, γνωστοποίησε παράλληλα πως θα αποκαλύψει πλήρως το ολοκαίνουργιο SUV στις 10 Μαΐου. Η μάρκα δεν ήταν έτοιμη να πει πολλά σχετικά με το αυτοκίνητο υπογραμμίζοντας πως: «έχει επαναπροσδιοριστεί, συνδυάζοντας αβίαστα την αδιαμφισβήτητη παρουσία του, την ασυναγώνιστη ικανότητα στο δρόμο και τις πιο πρόσφατες προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες και ανάρτηση».

Με βενζίνη, diesel και Plug-in

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, το νέο Range Rover Sport θα προσφέρεται με 6κύλινδρους κινητήρες βενζίνης – diesel που θα συνδυάζονται με κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης, ενώ αναμένεται να υπάρξει και Plug-in υβριδική έκδοση. Τέλος, αναφορικά με την κορυφαία έκδοση αναμένεται να εξοπλιστεί με ένα V8 twin-turbo μοτέρ με την ισχύ του να φτάνει περίπου στους 600 ίππους.

Έφτασε η ώρα!
-Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου Range Rover Sport.
-Στη δημοσιότητα teaser εικόνες.
-Δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες η μάρκα.
-Με βενζίνη, diesel και Plug-in.
Τι περιμένεις να δεις από το νέο Range Rover Sport;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
citroen