2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 29/9 το ντεμπούτο του νέου Jeep Grand Cherokee

4.462 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

Το νέο Jeep Grand Cherokee μετράει αντίστροφα για να κάνει την εμφάνισή του και σύμφωνα με την εταιρεία αυτό θα συμβεί στις 29 Σεπτεμβρίου, έχοντας μάλιστα μαζί του και την Plug-In υβριδική έκδοση 4xe.

Πριν από λίγο διάστημα η Jeep είχε αποκαλύψει το Grand Cherokee L με τρεις σειρές καθισμάτων στο εσωτερικό του. Η εταιρεία τότε είχε αφήσει στην άκρη το τυπικό Grand Cherokee με δύο σειρές καθισμάτων μέχρι να δημοσιεύσει λίγους μήνες αργότερα τις πρώτες εικόνες του Plug-In υβριδικού 4xe μοντέλου. Πλέον η φίρμα ανακοίνωσε πως η ώρα της επίσημης αποκάλυψης του νέου Grand Cherokee που θα φέρει μαζί του και την Plug-In υβριδική του έκδοση έφτασε και θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Παρόμοιος σχεδιασμός με το Grand Cherokee L
Μπορεί το μοντέλο να μην έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο μέσες άκρες τα χαρακτηριστικά που θα το συνοδεύουν έχουν γίνει γνωστά από το μεγαλύτερο Grand Cherokee L, αλλά και την εικόνα που έχει δώσει στη δημοσιότητα η μάρκα. Τα δύο μοντέλα αναμένεται να ακολουθήσουν παρόμοιο σχεδιαστικό προσανατολισμό, με μιρκές διαφορές ανάμεσά τους κυρίως στο πίσω μέρος.
 
Με Plug-In υβριδική έκδοση
Για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, το μικρότερο Grand Cherokee θα δανειστεί πιθανότατα αυτούς του Grand Cherokee L, όμως όπως προαναφέραμε θα έχει στη σύνθεσή του και Plug-In υβριδικό σύστημα κίνησης. Η εν λόγω έκδοση θα φέρει την γνωστή πλέον ονομασία 4xe, που έχουμε ήδη δει στα Renegade, Compass και Wrangler. Μάλιστα η φημολογία αναφέρει πως το υβριδικό σύνολο θα προσφέρει στο Grand Cherokee 4xe, 375 ίππους χάρη σε δύο ηλεκτροκινητήρες, μία μπαταρία υψηλής τάσης και έναν 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα.
 
Τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω θα τις έχουμε σε λίγες ημέρες όταν πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Grand Cherokee.

Αποκαλύπτεται.
Το νέο Jeep Grand Cherokee μετράει αντίστροφα για να κάνει την πλήρη επίσημη εμφάνισή του και σύμφωνα με την εταιρεία αυτό θα συμβεί στις 29 Σεπτεμβρίου, έχοντας μάλιστα μαζί του και την Plug-In υβριδική έκδοση 4xe.
Θα σε ενδιέφερε ένα Grand Cherokee που μπαίνει στην πρίζα;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN