Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα carscoops.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα carscoops.

Στις 30 Νοεμβρίου το ντεμπούτο του ανανεωμένου Skoda Karoq

2.123 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2021)

Στις 30 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί επίσημα το ανανεωμένο Skoda Karoq, όπως επιβεβαίωσε η τσεχική μάρκα.

Ήταν γνωστό πως η Skoda εργάζονταν πάνω στην ανανεωμένη εκδοχή της υπάρχουσας γενιάς του Karoq και πλέον οι μέρες για να δούμε επίσημα το μοντέλο είναι μετρημένες. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως το ντεμπούτο του θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου, με το πρώτο σε δημοφιλία SUV της Skoda να ανανεώνεται έπειτα από το 2017 που ξεκίνησε στις αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Φρεσκάρισμα στην εξωτερική εμφάνιση του Skoda Karoq 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή το ανανεωμένο Skoda Karoq θα κάνει ντεμπούτο με πιο λεπτά φωτιστικά σώματα μπροστά, ανασχεδιασμένη γρίλια, νέο προφυλακτήρα και ελαφρώς πιο λεπτούς προβολείς ομίχλης. Ανασχεδιασμένα θα είναι τα φωτιστικά σώματα και στο πίσω μέρος, ενώ ενδέχεται το έμβλημα της μάρκας να απουσιάζει και στην θέση του να υπάρχει ολογράφως η λέξη «SKODA» με κεφαλαία γράμματα.
 

Περισσότερη τεχνολογία 

Στο εσωτερικό το φρεσκαρισμένο Karoq θα επωφεληθεί από περισσότερη τεχνολογία, συμπεριλαμβανόμενων των πιο πρόσφατων λειτουργιών για το σύστημα infotainment, αλλά και εξοπλισμένο με περισσότερες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας. Το μικρό SUV της Skoda πιθανότατα θα διατηρήσει τις υπάρχουσες εκδόσεις, όπως και τις Sportline και Scout.
 

Ίδια γκάμα κινητήρων

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, αναμένουμε μια ήπια ενημερωμένη γκάμα που θα περιλαμβάνει τους βενζινοκινητήρες TSI 1,0, 1,5 και 2,0 λίτρων, ενώ παρών κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να είναι ο πετρελαιοκινητήρας 2,0 λίτρων TDI. Οι φήμες που υπήρχαν στο παρελθόν για την ύπαρξη κάποιας υβριδικής έκδοσης δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη μάρκα, οπότε μένει να φανεί εάν κάτι τέτοιο θα ισχύσει στην πράξη. 

Προ των πυλών το φρεσκαρισμένο μικρό SUV της Skoda.
-Αλλαγές εξωτερικά.
-Περισσότερη τεχνολογία.
Θα καταφέρει το ανανεωμένο Karoq να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την πορεία του στις αγορές;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto