4 φωτογραφίες »

Ferrari 488 Pista τυλίχθηκε στις φλόγες

3.252 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2020)

Το αξίας 350.000 ευρώ ιταλικό supercar άρχισε να βγάζει καπνούς από το μηχανοστάσιο, με τον οδηγό να προλαβαίνει να το εγκαταλείψει, πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες.


Μια Ferrari αξίας 350.000 ευρώ έπιασε φωτιά ενώ ο ιδιοκτήτης της την οδηγούσε κοντά στην πόλη Lauf an der Pegnitz, στα νότια της Βαυαρίας στην Γερμανία. Ευτυχώς, ο άνδρας οδηγός κατάφερε να σταματήσει το supercar και να το εγκαταλείψει εγκαίρως.

Ο 51χρονος, αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρας, οδηγούσε την κίτρινη Ferrari 488 Pista σε έναν επαρχιακό δρόμο, όταν παρατήρησε ότι βγαίνει καπνός από τον κινητήρα του αυτοκινήτου. Φοβισμένος, σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα από δρόμο, πάνω από στο χορτάρι και βγήκε από αυτό λίγο πριν αρχίσει να ακούει μικρές εκρήξεις.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στην περιοχή, οι φλόγες είχαν ήδη «τυλίξει» την Ferrari. Η ομάδα διάσωσης έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει το αυτοκίνητο αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Πριν αποχωρήσει, εξέτασε το οδόστρωμα για το ενδεχόμενο να έχουν πέσει λάδια. Η επιχείρηση διήρκηκε συνολικά επτά ώρες.
 

Mercedes
moto