Πρωτότυπος χαρακτηρίζεται ο τρόπος με τον οποίο μας προειδοποίησε η Alpine για την έλευση της ισχυρότερης οδικής A110.

Στο Le Mans η ισχυρή Alpine A110 (pic+vid)

1.653 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2019)

Με ένα περίεργο τρόπο θέλησε να μας προειδοποιήσει η Alpine σχετικά με τον ερχομό της πιο «καυτής» έκδοσης της A110, δίνοντας στη δημοσιότητα εικόνες από το κοντέινερ, μέσα στο οποίο μεταφέρεται το εν λόγω μοντέλο, λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο του.

Ένα βίντεο και μία εικόνα όπου πρωταγωνιστεί το κοντέινερ που μεταφέρει τη νέα, πιο ισχυρή έκδοση της Α110, ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Alpine θέλησε να μας ενημερώσει για τον ερχομό του μοντέλου. Παράλληλα η γαλλική μάρκα άφησε να εννοηθεί και το μέρος όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.
 
Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως θα το βλέπαμε τον Ιούλιο στο Goodwood Festival of Speed στην Βρετανία, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Σύμφωνα με το hashtag #FromDieppeToLeMans που επισυνάπτεται στο post στο Facebook, το μοντέλο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 87ου αγώνα Le Mans 24 Hours που είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σαββατοκύριακο 16 Ιουνίου και 17 Ιουνίου.
 
Λίγα έχουν γίνει γνωστά για το συγκεκριμένο μοντέλο και αυτά υπό τη μορφή φημών. Αν λοιπόν αυτές ισχύουν τότε η πιο ισχυρή Alpine Α110 θα ονομάζεται «Sport Chassis» ή «Sport» ή απλά «S» και η απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου κινητήρα 1,8 λίτρων αναμένεται να αυξηθεί στους 305 ίππους από τους 255 που έχει το τρέχον μοντέλο.
 
Παράλληλα έχει γίνει λόγος πως η ομάδα των μηχανικών αναμένεται να μειώσει και το βάρος «κόβοντας» περίπου 50 κιλά από το αυτοκίνητο, τα οποία θα εξοικονομηθούν από την αφαίρεση κάποιον περιττών ανέσεων στην καμπίνα, ένα αναθεωρημένο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και ένα νέο σύστημα ανάρτησης.
 
Οι βελτιώσεις αυτές λέγεται πως βοηθήσουν το μοντέλο να πιάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε τέσσερα ή λιγότερα δευτερόλεπτα, έχοντας βελτιώσει τον χρόνο από την απλή A110 τουλάχιστον κατά μισό δευτερόλεπτο.
 

 

Toyota
moto