2 φωτογραφίες »

Κοιτώντας το σπορ SUV να διασχίζει την «πράσινη κόλαση» φαίνεται πως η γρίλια έχει κερδίσει ελαφρώς σε μέγεθος.

Στo Ring το Hyundai Kona N (+vid)

2.397 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2020)

Το ισχυρότερο Hyundai Kona που θα προσφέρει στους αγοραστές η κορεατική μάρκα, το Kona N συνεχίζει τις απαιτητικές δοκιμές στην πίστα και ένα νέο βίντεο μας δείχνει σκηνές δράσης του SUV από την πίστα του Nürburgring.


Κοιτώντας το σπορ SUV να διασχίζει την «πράσινη κόλαση» φαίνεται πως η γρίλια έχει κερδίσει ελαφρώς σε μέγεθος όπως και ο αεραγωγός χαμηλά στον προφυλακτήρα, ενώ νέες είναι οι ζάντες που αφήνουν να φανούν οι κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο πίσω μέρος, διακρίνεται η αεροτομή στο τέλος της οροφής, ενώ ο προφυλακτήρας χαμηλότερα θα είναι πιθανότατα πιο επιθετικός σε σχεδίαση και θα συνδυάζεται με στρογγυλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Παράλληλα το βίντεο επισημαίνει επίσης την απόσταση από το έδαφος που έχει το crossover, το οποίο φαίνεται χαμηλότερο σε σύγκριση με το κανονικό Kona. Αυτό προφανώς και έχει επιτευχθεί μέσω μίας νέας ανάρτησης που με τη σειρά της βοηθά προς τη βελτίωση του χειρισμού. Από το εσωτερικό εικόνα δεν μπορούμε να έχουμε, εκτός φυσικά από τις προστατευτικές μπάρες με τις οποίες είναι εξοπλισμένο το πρωτότυπο.
 
Η ισχύς είναι σχεδόν βέβαιο αλλά όχι επιβεβαιωμένο από την εταιρεία πως θα προέρχεται από τον γνωστό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Hyundai με ισχύ 250 ή 275 άλογα σε συνδυασμό με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή ένα 6άρι μηχανικό και το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας.
 
Πληροφορίες για το ντεμπούτο του Hyundai Kona N δεν υπάρχουν, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο το θέλει να κάνει την εμφάνισή του κάποια στιγμή έως και τις αρχές του 2021.
 

Toyota
test center