" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο GT-R NISMO θα κάνει πρεμιέρα στο Τόκιο, ενώ θα φέρει έναν διπλό turbo κινητήρα 600 ίππων και 652 Nm ροπής.

Το νέο GT-R NISMO θα κάνει πρεμιέρα στο Τόκιο, ενώ θα φέρει έναν διπλό turbo κινητήρα 600 ίππων και 652 Nm ροπής.

Το αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό ZEOD RC θα είναι ένα από τα δέκα μοντέλα που θα δούμε από τη Nissan στο επερχόμενο Σαλόνι του Τόκιο.

Το νέο Nissan GT-R NISMO θα διαθέτει και ένα «αγωνιστικό» πακέτο αναβαθμίσεων, προκειμένου να λάβει μέρος στο Nurburgring.

Στο Τόκιο θα ντεμπουτάρει το νέο Nissan GT-R NISMO

Διαβάστηκε από 4368 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/12/2013

Η Nissan επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει στο Τόκιο δέκα νέα μοντέλα της, όπως -μεταξύ άλλων- το νέο GT-R NISMO με 600 ίππους και 652 Nm ροπής και το νέο crossover X-TRAIL X-TREMER concept.

 
Τον επόμενο μήνα στο Τόκιο πραγματοποιείται το Motor Show και οι ιαπωνικές φίρμες «βάζουν τα δυνατά τους» για να εντυπωσιάσουν. Έτσι λοιπόν, η Nissan ανακοίνωσε ότι θα κάνουν πρεμιέρα εκεί δέκα νέα μοντέλα της –τα περισσότερα αφορούν αναβαθμισμένες εκδόσεις μοντέλων της σε συνεργασία με τη Nismo- με το νέο GT-R NISMO να ξεχωρίζει, καθώς θα φέρει έναν διπλό turbo κινητήρα 600 ίππων και 652 Nm ροπής, ενώ θα διαθέτει και ένα «αγωνιστικό» πακέτο αναβαθμίσεων και βελτιώσεων, προκειμένου να λάβει μέρος στο Nurburgring.

Παράλληλα, στο Τόκιο θα κάνει ντεμπούτο και το X-TRAIL X-TREMER concept, το οποίο είναι ένα SUV -βασισμένο στο νέο X-TRAIL που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη- με αρκετές όμως… off-road διαθέσεις, καθώς φέρει έναν πιο «αγριωπό» προφυλακτήρα μπροστά, μεγαλύτερα πλαστικά προστατευτικά και ειδικά ελαστικά για εκτός δρόμου… περιπέτειες. Επίσης, το εν λόγω SUV θα διαθέτει πλαϊνά σκαλοπάτια και φινιρίσματα από μαύρες και χρωμιομένες επιφάνειες.

Επιπλέον, στην ιαπωνική πρωτεύουσα η Nissan θα «επιδείξει» το αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό όχημα ZEOD RC με σχεδιαστικές και μηχανολογικές αναβαθμίσεις, καθώς και το νέο Micra Nismo S, όπως και το GT-R NISMO GT500.

Περισσότερα στοιχεία βέβαια -για τα συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά και τα υπόλοιπα που θα δούμε- θα γίνουν γνωστά, όσο πλησιάζουμε στην επερχόμενη Έκθεση.

Tags: NISSAN