Στο «κόκκινο» οι δρόμοι από νωρίς λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ

Στο «κόκκινο» οι δρόμοι από νωρίς λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ

3.775 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2022)

Τεράστιο μποτιλιάρισμα με ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό, στην Λ. Κηφισίας και στη Μεσογείων λόγω της 24ωρης απεργίας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δείτε live την κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου.

Κυκλοφοριακό black-out στην Αττική

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από νωρίς σήμερα το πρωί, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, καθώς όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν δέσει χειρόφρενο στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» σήμερα οι οδηγοί που θα αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν καθώς σχεδόν από τις 7:30 το πρωί παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της Αττικής. Φραγμένος είναι ο 

Σύμφωνα με το δελτίο κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πολύ αυξημένη είναι η κίνηση αυτή τη στιγμή (8:15 π.μ.) στην Αθηνών-Κορίνθου (Λ. Αθηνών) και στα δύο ρεύματα του Κηφισού από την Λ. Αθηνών έως το ύψος της Κηφισιάς, αλλά και στη Μεσογείων, στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας και της Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Αμαλίας, στην Αχιλλέως (Μάρνη) και στα δύο ρεύματα της Λ. Συγγρού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους (πατήστε πάνω στον χάρτη)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL