Στο νέο Auto Τρίτη (+video)

6.872 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2016)

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Focus RS των 350 ίππων και το φέρνουμε αντιμέτωπο με τις προηγούμενες γενιές του. Επίσης, οδηγούμε στην Πορτογαλία το ολοκαίνουργιο Audi A5.

Η νέα γενιά του Ford Focus RS έρχεται για να συνεχίσει μια παράδοση της Ford στην κατασκευή οχημάτων υψηλών επιδόσεων. Και με 350 ίππους, τετρακίνηση και ειδικό mode για drift, το νέο Ford Focus RS βάζει φωτιά στην κατηγορία των super hot hatch!
Εμείς, δοκιμάζουμε πρώτοι τον νέο πύραυλο της Ford, ενώ παράλληλα τον φέρνουμε αντιμέτωπο και με τις δύο προηγούμενες γενιές του, σε ένα μοναδικό συγκριτικό επιδόσεων και δύναμης.
Μαζί με το νέο Ford Focus RS, στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα, μπορείτε να διαβάσετε και τις πρώτες οδηγικές μας εντυπώσεις από τη νέα γενιά του A5, του καινούργιου «μουράτου» μεσαίου κουπέ της Audi.
Παράλληλα, φέρνουμε σε αντιπαράθεση τα τρία πρώτα σε πωλήσεις diesel μικρά μοντέλα, τα Opel Corsa, Peugeot 208 και Toyota Yaris, για να διαπιστώσουμε ποιο από αυτά είναι η καλύτερη αγορά του σήμερα.
Και βέβαια, όπως πάντα μπορείτε να δείτε όλες τις τιμές των καινούργιων μοντέλων ύστερα και από τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολόγησή τους, αλλά και τους πιο πλήρεις πίνακες της αγοράς με τις τιμές των μεταχειρισμένων.
Όλα αυτά, μόνο στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto