Δείτε τι θα διαβάσετε αύριο στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη.

Δείτε τι θα διαβάσετε αύριο στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη.

Στο νέο Auto Τρίτη

3.346 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2016)

Αποκαλύπτουμε ποια αυτοκίνητα φθηναίνουν και ποια ακριβαίνουν, συγκρίνουμε την Mercedes E-Class με την BMW Σειρά 5, δοκιμάζουμε το SsangYong XLV και οδηγούμε στην Αφρική το νέο Toyota Hilux.

Το νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα είναι πιο πλούσιο και πλήρες από πότε, αφού θα βρείτε αποκαλυπτικά θέματα, μοναδικές δοκιμές και επίκαιρα συγκριτικά!
Ενδεικτικά:- Ποια αυτοκίνητα θα φθηνύνουν και ποια θα ακριβύνουν με τον νέο τρόπο υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης και την κατάργηση του φόρου πολυτελείας; Επίσης, τι θα γίνει αναλυτικά με τα 10 best sellers της αγοράς; - Δοκιμάζουμε το νέο SsangYong XLV με τον 1,6 diesel κινητήρα, το οποίο διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του. Εκτός όμως από τους χώρους, το μοντέλο της SsangYong έχει και άλλες αρετές!- Συγκρίνουμε τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις των Mercedes E-Class και BMW Σειρά 5 στα 180 άλογα. Ποια λιμουζίνα είναι καλύτερη;- Ταξιδεύουμε μέχρι την Ναμίμπια στην Αφρική και δοκιμάζουμε το νέο Toyota Hilux. Το pick-up της Toyota έρχεται καλύτερο από ποτέ!- Είστε οικογενειάρχης με 1,2 ή και περισσότερα παιδιά; Συγκρίνουμε τρία οικογενειακά, πετρελαιοκίνητα wagons που κάθε σας ανάγκη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
Audi