Στο σφυρί Range Rover, ΒΜW και Audi - Τιμές από 350 ευρώ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο σφυρί Range Rover, ΒΜW και Audi - Τιμές από 350 ευρώ

4.118 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2021)

Στις 24 Νοεμβρίου θα γίνει στην Πάτρα νέα δημοπρασία από τον ΟΔΔΥ. Στην λίστα περιλαμβάνονται πολυτελή μοντέλα αλλά και άλλα αυτοκίνητα, με την τιμή εκκίνησης τα 350 ευρώ.

Στις 24-11-21, ηµέρα Τετάρη και ώρα 10:00 π.µ στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιµένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δηµοπρασία, µε τιµή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κάθε προσφορά πρέπει να είναι 50 ευρώ υψηλότερη από την προηγούμενη

Για τα προς κυκλοφορία οχήµατα η εγγύηση είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιµή εκκίνησης η µία από την άλλη κατά 50 ευρώ τουλάχιστον. Στις τιµές εκποίησης των οχηµάτων συµπεριλαµβάνεται ο αναλογών Φ.Π.Α. Για τα µη κοινοτικά οχήµατα ο αγοραστής υποχρεούται πριν την παραλαβή τους να υποβάλλει τη σχετική διασάφηση εισαγωγής, επί της οποίας υπολογίζονται και καταβάλλονται οι αναλογούσες δασµοφορολογικές επιβαρύνσεις.

30% έκπτωση αν η πληρωμή γίνει τοις μετρητοίς

Το 20% της τιµής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται αµέσως µόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχηµα και µετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη. Η έκπτωση όταν η πληρωµή γίνεται τοις µετρητοίς ορίζεται σε 30% στο σύνολο της προσφερόµενης τιµής. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβάλλεται για ποσό µέχρι 300 ευρώ τοις µετρητοίς και για ποσό άνω των 300 ευρώ µε Τραπεζική Επιταγή σε διαταγή Τελωνείου Πατρών.

Οι ώρες του επισκεπτηρίου

Η επίσκεψη των οχηµάτων επιτρέπεται ελεύθερα από την 18-11-21, έως και την 23-11-21 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 08:30π.µ. µέχρι 13:30µ.µ. Δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δηµοπρασίας, παρά µόνο µετά το πέρας αυτής για τριάντα (30) λεπτά παρουσία του προσωπικού της υπηρεσίας, σε όσους εκ των ανακηρυχθέντων πλειοδοτών το επιθυµούν.

Η λίστα με τα αυτοκίνητα που θα τεθούν σε δημοπρασία: 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto