Στρώθηκε νέα άσφαλτος στον Κηφισό, μπήκαν και LED φώτα!

Στρώθηκε νέα άσφαλτος στον Κηφισό, μπήκαν και LED φώτα!

3.908 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2022)

Νέα άσφαλτος και LED φώτα τοποθετήθηκαν στον Κηφισό προκειμένου να αναβαθμιστεί η βασική οδική αρτηρία της πρωτεύουσας!

Aσφαλτοστρώθηκαν 65.000 τ.μ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο της Περιφέρειας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούνται έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην πιο κομβική οδική αρτηρία του λεκανοπεδίου, τη λεωφόρο Κηφισού. Βάσει αυτού του σχεδιασμού ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα των έργων βελτίωσης του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου στο ρεύμα προς Πειραιά, από τον κόμβο της Αττικής οδού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο της Κωνσταντινουπόλεως – Δυρραχίου (γέφυρα Ροσινιόλ) όπου ασφαλτοστρώθηκαν συνολικά 65.000 τ.μ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

60% εξοικονόμηση ενέργειας από τα φώτα LED

Ειδικότερα έχει ήδη γίνει ο στιγματισμός για το διαχωρισμό των λωρίδων κυκλοφορίας και η οριστική διαγράμμιση θα ολοκληρωθεί στις 5 Αυγούστου. Στο ίδιο τμήμα της Λ. Κηφισού έγιναν εργασίες συντήρησης στους αρμούς των γεφυρών. Ταυτόχρονα, έχει αντικατασταθεί ο φωτισμός στο μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου, με νέα φωτιστικά χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης LED, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας 60% και σημαντική βελτίωση της ορατότητας κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Θα συνεχιστούν οι εργασίες

Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό οι εργασίες συντήρησης και βελτιώσεως του οδικού δικτύου στους κεντρικούς άξονες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα που η κυκλοφορία θα είναι πιο αραιή. Οι εργασίες που θα εκτελούνται στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Αττικής αφορούν: βελτίωση οδοστρώματος, αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις, καθαρισμός φρεατίων απορροής ομβρίων υδάτων, τοποθέτηση νέων φωτιστικών LED και συντήρηση του πρασίνου στις κεντρικές νησίδες.

Αλλάζει πρόσωπο!
- Νέα άσφαλτος και LED φώτα στον Κηφισό.
- Aσφαλτοστρώθηκαν 65.000 τ.μ.
- 60% εξοικονόμηση ενέργειας από τα φώτα LED.
- Θα συνεχιστούν οι εργασίες το επόμενο διάστημα που η κυκλοφορία θα είναι πιο αραιή.
Μπορούν να γίνουν αυτές οι εργασίες χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL