• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέα επετειακή έκδοση θα είναι διαθέσιμη για το Suzuki Jimny εντός του έτους, έχοντας αρκετές αισθητικές αλλαγές τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, κάλυμμα εφεδρικού τροχού, κλιματισμό, φιμέ τζάμια στους πίσω επιβάτες και δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα.

Suzuki Jimny Adventure Special Edition

6.403 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2016

Με μια νέα επετειακή έκδοση έρχεται στο προσκήνιο ξανά το Suzuki Jimny, διεκδικώντας λίγη ακόμα δημοσιότητα στην κατηγορία των μικρών και ευέλικτων και με αρκετά καλές δυνατότητες εκτός δρόμου οχημάτων.

 
Όποιος θεώρησε ότι το Suzuki Jimny τελείωσε την καριέρα του, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει τις σκέψεις του. 

Παρόλο που το «καλοπουλημένο» Jimny έχει φτάσει τα 18 χρόνια του, η εταιρία θέλει να το κρατήσει λίγο ακόμα, «γεννώντας»  μια επετειακή έκδοση και βαφτίζοντάς την Adventure Special Edition

Στον εκσυγχρονισμό του μοντέλου, κρίθηκε αναγκαία η προσθήκη δορυφορικού συστήματος πλοήγησης, για να μην χαθεί κανείς στις εκτός δρόμου εξορμήσεις του, αλλά και με δυνατότητα Bluetooth για να μπορεί να επικοινωνεί κάθε ώρα και στιγμή με ασφάλεια. Ο εξωτερικός χρωματισμός είναι δίχρωμος στις αποχρώσεις Quasar Grey και Pearl White Metallic.


Ο εξοπλισμός της επετειακής έκδοσης περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, επετειακό κάλυμμα εφεδρικού τροχού, κλιματισμό, φιμέ τζάμια στους πίσω επιβάτες και δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα. 

Από  θέμα μηχανικών μερών δεν έχει αλλάξει κάτι, με τον γνωστό κινητήρα 1,3 λίτρων 16V και μεταβλητού χρονισμού να κινεί το πανάλαφρο αμάξωμα των 1090 κιλών αξιοπρεπέστατα με χαμηλή κατανάλωση, σε εντός και εκτός δρόμου περιπέτειες. Θα είναι διαθέσιμο για την αγορά της Αγγλίας σύντομα εντός του 2016.

 
  • Νικόλαος Τσουκαλάς

    Βάλτε το απέναντι από το Renegate σε τεστ ΜΟΝΟ εκτός δρόμου, πχ ανάβαση ή κατάβαση ρεματιάς (να δούμε αν κράτησε τίποτα από τη λογική προηγούμενων wrangler...) Η απόλυτη πλάκα για τα βλακώδη traction control των ημιμαθών tetra-διάστατων νεο...open-diff σκουπιδιών...

      2