Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια παρουσιάζουν ανεπίσημα το νέο Audi Q9

2.410 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Η Audi ετοιμάζει το μεγαλύτερο SUV της γκάμα της και σχέδια έρχονται να δείξουν την εμφάνιση που θα έχει το θηριώδες Q9.

Σε δοκιμές το μοντέλο

Η φημολογία πως η Audi αναμένεται να αυξήσει την γκάμα των SUV της, εισάγοντας σε αυτή το μεγαλύτερο όλων, Q9 έχει κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή της. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες τα δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Πριν από λίγους μήνες ένα από αυτά εντοπίστηκε από κατασκόπους στην πίστα του Nurburgring όπου και πραγματοποίησε δοκιμές εξέλιξης. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οικείος σχεδιασμός

Το καμουφλάζ στα δοκιμαστικά πρωτότυπα είναι αρκετό και δεν μας έχει επιτρέψει να βγάλουμε συμπέρασμα για την εμφάνισή του, αλλά σήμερα ανεξάρτητα σχέδια προσφέρουν την πρώτη θέαση στο μοντέλο. Τα σχέδια έχουν προέλευση από την ιστοσελίδα Kolesa. Όπως μπορούμε να δούμε το SUV στις εικόνες είναι πολύ παρόμοιο σε σχήμα αμαξώματος και αναλογίες με το Volkswagen Teramont. Το μπροστινό μέρος χαρακτηρίζεται από την γνωστή γρίλια της Audi, ενώ στο πίσω μπορούμε να δούμε τα λεπτά φωτιστικά σώματα με την LED λεπτή μπάρα να τα ενώνει περνώντας από πάνω τους σε όλο το πλάτος του αμαξώματος.

Κρατάει κλειστά τα χαρτιά της η Audi

Επίσημες πληροφορίες μέχρι στιγμής για το επερχόμενο Q9 δεν υπάρχουν, παρά μόνο φήμες. Οι πρώτες αναφορές λένε ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και όχι την MLB-Evo που χρησιμοποιείται στα περισσότερα SUV που έχει αυτή την στιγμή στην γκάμα της η γερμανική φίρμα. H ισχύς του Q9 λέγεται πως θα πηγάζει από ένα Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα συνδυάζεται είτε με 3λιτρο V6 μοτέρ, είτε με το μεγαλύτερης χωρητικότητας V8 των 4,0 λίτρων που έχει στην φαρέτρα της η εταιρεία. Εκτιμάται πως η ηλεκτρική αυτονομία του Q9 θα είναι 80 χιλιόμετρα.   Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING APRILIOS
4green