2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Jeep και αποτελούν προϊόν της ιστοσελίδας Kolesa.

Σχέδια προαναγγέλλουν το νέο Jeep Grand Cherokee

7.412 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2020)

Ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να μας προϊδεάσουν αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει η νέα γενιά του Jeep Grand Cherokee.

Το ολοκαίνουργιο Jeep Grand Cherokee είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσει μελλοντικά, αφού ετοιμάζεται η νέα, 5η γενιά. Στο πλαίσιο αυτό οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa σύμφωνα με τη δική τους οπτική και τις πληροφορίες που υπάρχουν έως και σήμερα έρχονται για να δείξουν την εξωτερική εμφάνιση που αναμένεται να έχει η νέα γενιά του SUV.
 
Το νέο Grand Cherokee / Grand Cherokee XL αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός του 2021, όντας βασισμένο σε μία επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας Giorgio της FCA, η οποία χρησιμοποιείται επίσης από την εντυπωσιακή Alfa Romeo Stelvio.
 
Οπτικά το νέο Grand Cherokee παίρνει πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο του Grand Wagoneer, για αυτό και τα σχέδια που βλέπουμε έχουν βασιστεί σε αυτή την πληροφορία. Το εμπρόσθιο μέρος διαθέτει την πιο στενή πλέον γρίλια, μαζί με λεπτούς προβολείς, ενώ στο πίσω μέρος μία LED φωτιζόμενη μπάρα έχει ουσιαστικό το ρόλο των φωτιστικών σωμάτων.
 
Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν εικόνες, όμως αναμένουμε να είναι αρκετά πιο βελτιωμένο σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Μία μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων θα είναι δύο από τις βασικές αναβαθμίσεις, ενώ περισσότερα θα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας που θα εξοπλίζουν το Grand Cherokee.
 
Τέλος, για τους κινητήρες δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, ωστόσο δεν αποκλείεται λόγω των πιο αυστηρών κανόνων που υπάρχουν για τις εκπομπές ρύπων να δούμε και μία Plug-In υβριδική έκδοση του μοντέλου.

Mercedes
test