Σύγκρουση λεωφορείου με Προαστιακό στη Λιοσίων

3.077 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2019)

Ένα ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή Ανω Λιόσια-Μάρνη (Β12) συγκρούστηκε με συρμό του Προαστιακού στη φυλασσόμενη διάβαση της οδού Σιώκου, παραπλεύρως του μουσείου του ΟΣΕ στη Λιοσίων, κοντά στα ΚΤΕΛ Κεντρικής Ελλάδας. Παρά τη σφοδρή σύγκρουση υπήρχαν μόνο ελαφρά τραυματίες.

Το λεωφορείο χτυπήθηκε στην πίσω πόρτα και όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που μεταδίδουν ελληνικά Μέσα, το λεωφορείο της ΕΘΕΛ ήταν ασφυκτικά γεμάτο, πράγμα φυσιολογικό λόγω της ώρας καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι τώρα μεταβαίνουν στις δουλειές τους.
 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως, ο οδηγός του συρμού είδε από μακριά ότι το λεωφορείο είχε κολλήσει στις γραμμές λόγω της κίνησης, και άρχισε να κορνάρει συνεχόμενα, φρενάροντας παράλληλα το συρμό. Με τις κόρνες και την εικόνα του συρμού να πλησιάζει, όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου πήγαν στο εμπρός μέρος και διασώθηκαν. Κάποιοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, όπως είναι λογικό, ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί.

AUTOFIT PASXA
4green