Συνελήφθη 42χρονος Έλληνας για κλεμμένα Range Rover (+video)
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνελήφθη 42χρονος Έλληνας για κλεμμένα Range Rover (+video)

2.943 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2023)

Εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών. Η σπείρα «χτυπούσε» πολυτελή SUV (κυρίως Land Rover και Range Rover) και άλλα αυτοκίνητα. Βρέθηκαν 5 κλεμμένα αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα.

Σπείρα που έκανε κλοπές Range Rover και όχι μόνο

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 12/1 στην περιοχή του Κορυδαλλού, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 42χρονος ημεδαπός μέλος εγκληματικής οργάνωσης, για διακεκριμένες κλοπές οχημάτων κατά συναυτουργία, κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται και άλλα δύο μέλη της οργάνωσης. Πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό και 40χρονο ημεδαπό. Στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών οχημάτων από διάφορες περιοχές της Αττικής συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας για την ταυτοποίηση των μελών της οργάνωσης και την παύση της εγκληματικής της δράσης.

Συγκεκριμένα απογευματινές ώρες της 12ης Ιανουαρίου ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας να περιεργάζεται αυτοκίνητο στην περιοχή του Κορυδαλλού. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας όπου και συνελήφθη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center