Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που «ρήμαζε» smart!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που «ρήμαζε» smart!

2.576 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2022)

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές εξαρτημάτων αυτοκινήτων smart σε περιοχές των νοτίων προαστίων. Εξιχνιάστηκαν 22 περιπτώσεις κλοπών!

Τουλάχιστον από τις αρχές Μαρτίου η δράση τους

Συνελήφθησαν στον `Αλιμο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, η δράση της εν λόγω ομάδας είχε ξεκινήσει τουλάχιστον από τις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους και προέβαινε στην κλοπή εξαρτημάτων από σταθμευμένα οχήματα, μάρκας smart, σε περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής (Άλιμος, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Ηλιούπολη).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δρούσαν στο «σκοτάδι»

Ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της συμμορίας κινούνταν συνήθως βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες προς αναζήτηση οχημάτων σε περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής. Αφού τα εντόπιζαν, με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού προέβαιναν στη διάρρηξή τους και στην αφαίρεση από το εσωτερικό τους οργάνων και εξαρτημάτων.

Εξιχνιάστηκαν 22 περιπτώσεις κλοπών

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ εξιχνιάστηκαν 22 περιπτώσεις κλοπών εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Μάλιστα στο πλαίσιο ερευνών στις κατοικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος εξαρτημάτων, ανταλλακτικών οχημάτων και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ παράλληλα κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
KIA