To νέο TVR Griffith.

Σύντομα τα εγκαίνια του εργοστασίου της TVR

1.958 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2019)

H καθυστέρηση ήταν μεγάλη στις παραδόσεις του νέου Griffith αλλά η TVR ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και με περισσότερα χρήματα στα ταμεία της.

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν ξανά οι εργασίες στο εργοστάσιο της TVR στην Ουαλία, αφού η μάρκα φαίνεται πως αφήνει πίσω της ένα δύσκολο διάστημα 12 μηνών.

Η ανακαίνιση των εγκαταστάσεών της σταμάτησαν το περασμένο έτος όταν η Ουαλική Κυβέρνηση αγόρασε το 3% των μετοχών της TVR και της έδωσε δάνειο 2 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό το γεγονός σήμαινε πως η TVR έπρεπε τώρα να ακολουθήσει μια χρονοβόρα διαδικασία για να συνεχίσει την ανακαίνιση και τον εκμοντερνισμό του εργοστασίου της γιατί η χρηματοδότησή της έπρεπε να συμφωνεί με τους κανόνες της Ε.Ε για τις εταιρείες που έχουν το Κράτος ως ιδιοκτήτη κάποιων από τις μετοχές τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήταν η Κυβέρνηση της Ουαλίας αυτή που επέλεξε την εταιρεία που ανέλαβε τις εργασίες στις εγκαταστάσεις της TVR.
 
H TVR είπε σε ανακοίνωσή της: «Πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες μέχρι να κάνουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Είναι φανταστικά νέα πάντως και μπορούμε να πούμε πως ο ήχος των ελαστικών και των μοτέρ που ουρλιάζουν θα κατακλύσει την περιοχή πολύ σύντομα».
Σύντομα με την εταιρεία, οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα αφού απομακρυνθούν κάποια επικίνδυνα υλικά κατασκευής και εξακριβωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυρίως οροφή και το σύστημα πυρόσβεσης.

Η ΤVR σχεδίαζε να ξεκινήσει τις παραδόσεις του νέου Griffith στις αρχές του 2019 αλλά λόγω των παραπάνω καθυστερήσεων, αυτές θα γίνουν στις αρχές ή τα μέσα του 2020.
 

Mercedes
moto