Τo εσωτερικό του Focus ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και την υψηλή απτή ποιότητα, η οποία ενισχύεται από τα μαλακά πλαστικά που το καλύπτουν.

To Leon διαθέτει σχεδιαστικά λιτό εσωτερικό, το οποίο ωστόσο διαθέτει ποιοτικά υλικά και εξαιρετική συναρμογή.

Στο εσωτερικό του 308 ο πίνακας οργάνων δίνει μία high-tech νότα, ενώ ως κερασάκι στην τούρτα έρχεται το μικρό σε διάμετρο τιμόνι.

Εσωτερικό: Το 308 έκανε Focus στην ποιότητα…

35.838 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2017)

Τo εσωτερικό του Focus ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και την υψηλή απτή ποιότητα, η οποία ενισχύεται από τα μαλακά πλαστικά που το καλύπτουν. Παρά τις μικρές ατέλειες, η συναρμογή είναι απόλυτα ικανοποιητική, ενώ η νέα κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής εντυπωσιάζει χάρη στη δυνατότητα φωνητικών εντολών. 
 
Ακόμα πιο ποιοτικό από το Focus, ωστόσο, είναι το εσωτερικό του Peugeot 308, στο οποίο το πρώτο πράγμα που σου κάνει αίσθηση είναι η απουσία των κουμπιών στην κεντρική κονσόλα και ο πίνακας οργάνων ο οποίος είναι τοποθετημένος ψηλά. Τα πάντα ελέγχονται μέσα από την οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, η οποία είναι μεν χρηστικά δομημένη, όμως θα την θέλαμε λίγο πιο γρήγορη μιας και όλα γίνονται μέσα από αυτή. Ο πίνακας οργάνων, από την άλλη, δίνει μία high-tech νότα, ενώ ως κερασάκι στην τούρτα έρχεται το μικρό σε διάμετρο τιμόνι. 
 
Από την άλλη το ταμπλό του Leon έχει πιο απλή και λιτή σχεδίαση, με μουντό διάκοσμο, ωστόσο είναι αρκετά στιβαρό και καλύπτεται από υλικά ανώτερης ποιότητας. Από εκεί και πέρα, διατηρεί μια οδηγοκεντρική αρχιτεκτονική, με το κέντρο της κονσόλας, να είναι ελαφρώς στραμμένο προς τον οδηγό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda