Απολαυστική οδήγηση δε σημαίνει αποκλειστικά πολλά άλογα και γρήγορο 0-100. Σημαίνει σπορτίφ στήσιμο, αποτελεσματικά φρένα, «υπάκουο»σύστημα διεύθυνσης και πολλά ακόμα

    Σχεδίαση: Δυναμικότερο το Focus

    35.835 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2017)

    Η εξωτερική σχεδίαση των τριών μοντέλων είναι καλαίσθητη σε κάθε περίπτωση με το καθένα να προσελκύει με διαφορετικό τρόπο τον παρατηρητή.

    Πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά είναι το Peugeot 308 με πιο αρμονική συνύπαρξη της δυναμικής και εκλεπτυσμένης αισθητικής, κάτι που οφείλεται στις λεπτομέρειες χρωμίου στη μάσκα, στα λεπτεπίλεπτα φανάρια και τα έντονα νεύρα στο πλάι του αμαξώματος.

    Το Ford Focus από την άλλη θα το προτιμήσουν όσοι αρέσκονται σε πιο δυναμικά αμαξώματα, με τα επιμέρους στοιχεία όπως εντυπωσιακό μπροστινό μέρος με την χρωμιωμένη, «κυψελωτή» τραπεζοειδή μάσκα, τα μακρόστενα δυναμικά LED φανάρια και το καπό με τα μυώδη powerdomes, να του προσδίδουν αυτό το χαρακτηρισμό. 
     
    Από την πλευρά του, το Leon έχει να αντιπαρατάξει το πιο compact και «αθλητικό σουλούπι» από τα τρία μοντέλα, διαθέτοντας έντονες ακμές και γωνίες, τόσο μπροστά όσο και πίσω, αλλά ταυτόχρονα και επίπεδες επιφάνειες.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    SPRING SEAT
    NISSAN