2 φωτογραφίες »

Η συσκευή αυτή κουμπώνει σε μια θύρα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια μεταδίδει όλες τις πληροφορίες του εγκεφάλου στο κινητό.

OBD reader: Διάβασε το αυτοκίνητό σου!

93.096 Επισκέψεις στο άρθρο

Για εμάς ίσως να είναι και το σημαντικότερο αξεσουάρ αυτοκινήτου. Γιατί μπορεί ακόμα και τα σύγχρονα αυτοκίνητα να έχουν υπολογιστή ταξιδίου (trip computer), όμως τα δεδομένα που μπορείς να λάβεις απευθείας από την OBD μονάδα είναι αμέτρητα και πολύ περισσότερα! Καταρχήν να πούμε -για όσους δεν ξέρουν- η συσκευή αυτή κουμπώνει σε μια θύρα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια μεταδίδει όλες τις πληροφορίες του εγκεφάλου στο κινητό.

Μπορείς λοιπόν να έχεις σε real time στοιχεία για την κατανάλωση, την ταχύτητα, να βγάλεις μέσους όρους για αυτές, να μάθεις για τη ροπή και ισχύ, να βρεις βλάβες του αυτοκινήτου, να βγάλεις γραφικές παραστάσεις για το στυλ οδήγησής σου, να δεις την πίεση του λαδιού, την ακριβή ποσότητα καυσίμου (σε ml), την ταχύτητα ροής αέρα, την θερμοκρασία του κυκλώματος ψύξης και πολλά πολλά ακόμη! Στην αγορά υπάρχουν πολλές συσκευές και πρέπει να δείτε προσεκτικά από πριν τις δυνατότητες τις κάθε μίας, ωστόσο με 20 ευρώ θα βρείτε μία με πολλές δυνατότητες.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center