3 φωτογραφίες »

Τα 5 μυστικά της νέας Citroën C4

38.584 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2021)

Με γνήσιο «Citroën» DNA, προχωρημένη σχεδίαση και high-tech φιλοσοφία ήρθε η νέα C4 και εμείς βρήκαμε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για αυτή.

H Citroën επαναφέρει το όνομα C4 σε ένα νέο μοντέλο, που ήρθε με προχωρημένο design και high-tech φιλοσοφία και αντικατέστησε το ιδιαίτερο C4 Cactus, ακροβατώντας ανάμεσα σε παραδοσιακό χάτσμπακ, crossover και κουπέ!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


«Πατάει» σε 3 κατηγορίες
Το νέο οικογενειακό της Citroën έχει σαφή οικογενειακό ρόλο παίρνοντας τη θέση τoυ C4 Cactus στη γκάμα της γαλλικής φίρμας. Επαναφέρει το απλό «C4» στο όνομα, αλλά αισθητικά και εμπορικά δείχνει να πατάει σε 3 κατηγορίες: Παραδοσιακό χάτσμπακ, crossover, αλλά και κουπέ! Η νέα C4 χρησιμοποιεί την CMP πλατφόρμα και σε σχέση με το C4 Cactus έχει αυξήσει όλες τις βασικές της διαστάσεις. Έτσι έχει μήκος μήκος 4.360 χλστ. (+31 χλστ.), που φέρνει το νέο γαλλικό οικογενειακό στο άνω άκρο της μικρομεσαίας κατηγορίας. Παράλληλα, το πλάτος έχει φτάσει στα 1.800 χλστ. (+11 χλστ.) και το ύψος στα 1.525 χλστ. (+27 χλστ.). Μεγαλύτερη όλων όμως είναι η αύξηση στο μεταξόνιο, το οποίο κέρδισε 62 ολόκληρα χλστ. και πλέον ορίζεται στα 2.670 χλστ..

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto