• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Τα 5 μυστικά της νέας Citroën C4

32.385 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2020

Με γνήσιο «Citroën» DNA, προχωρημένη σχεδίαση και high-tech φιλοσοφία έρχεται η νέα C4 και εμείς βρήκαμε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για αυτή.


H Citroën επαναφέρει το όνομα C4 σε ένα νέο μοντέλο, που έρχεται με προχωρημένο design και high-tech φιλοσοφία να αντικαταστήσει το ιδιαίτερο C4 Cactus, ακροβατώντας ανάμεσα σε παραδοσιακό χάτσμπακ, crossover και κουπέ!

«Πατάει» σε 3 κατηγορίες
Το νέο οικογενειακό της Citroën έρχεται με σαφή οικογενειακό ρόλο να πάρει τη θέση τoυ C4 Cactus στη γκάμα της γαλλικής φίρμας. Επαναφέρει το απλό «C4» στο όνομα, αλλά αισθητικά και εμπορικά δείχνει να πατάει σε 3 κατηγορίες: Παραδοσιακό χάτσμπακ, crossover, αλλά και κουπέ! Η νέα C4 χρησιμοποιεί την CMP πλατφόρμα και σε σχέση με το C4 Cactus έχει αυξήσει όλες τις βασικές της διαστάσεις. Έτσι έχει μήκος μήκος 4.360 χλστ. (+31 χλστ.), που φέρνει το νέο γαλλικό οικογενειακό στο άνω άκρο της μικρομεσαίας κατηγορίας. Παράλληλα, το πλάτος έχει φτάσει στα 1.800 χλστ. (+11 χλστ.) και το ύψος στα 1.525 χλστ. (+27 χλστ.). Μεγαλύτερη όλων όμως είναι η αύξηση στο μεταξόνιο, το οποίο κέρδισε 62 ολόκληρα χλστ. και πλέον ορίζεται στα 2.670 χλστ..

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια