9 φωτογραφίες »

Με την Mercedes-AMG GT R.

Tα αυτοκίνητα του Lewis Hamilton

27.041 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Βρετανός πιλότος της F1 έχει κάμποσα supercars στο γκαράζ του, διάσκορπα σε κάθε μέρος του κόσμου, για να κάνει τις βόλτες του.

O πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην F1 Lewis Ηamilton δεν αρέσκεται να κινείται γρήγορα μόνο μέσα στα όρια της πίστας αλλά έχει προμηθευτεί κάμποσα πολύ γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής για να μπορεί να απολαμβάνει την οδήγηση και στους δημόσιους δρόμους.

Αν και δεν έχει αναφερθεί ποτέ με λεπτομέρειες ποια αυτοκίνητα έχει στο γκαράζ του, ανά διαστήματα ποστάρει φωτογραφίες των αποκτημάτων στο Instagram και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων ο Hamilton φέρεται να έχει κάμποσες Mercedes-AMG, μια Pagani Ζοnda, μια McLaren F1, μια Mustang Shelby για τις βόλτες του στις παραλίες των ΗΠΑ και κάμποσες μοτοσυκλέτες συμπεριλαμβανομένης και της MV Agusta F4 LH 44 που αναπτύχθηκε σε συνεργασία μαζί του.

Το supercar που ίσως τραβάει τα βλέμματα περισσότερο είναι η Ferrari LaFerrari, αφού η κίνησή του να την αγοράσει, είχε ερμηνευτεί πως διατηρεί διαύλους επικοινωνίας με την ιταλική φίρμα για μια πιθανή μεταγραφή στην Ferrari όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με την Mercedes.

Δείτε στον χώρο των φωτογραφιών όλα τα αποκτήματα του Lewis Hamilton.
 

Mercedes
test center