Τα επίσημα σκίτσα του νέου Skoda Slavia
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα επίσημα σκίτσα του νέου Skoda Slavia

4.476 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2021)

Τα επίσημα σκίτσα του επερχόμενου Slavia δημοσίευσε η Skoda, λίγες μόλις ημέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου τσέχικου σεντάν.

Το επόμενο μοντέλο που έχει έτοιμο να παρουσιάσει η Skoda είναι το Slavia. Η τσεχική μάρκα στο παρελθόν είχε δείξει κάποιες teaser εικόνες του νέου σεντάν, το οποίο προορίζει για την αγορά της Ινδίας, όμως σήμερα η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα σκίτσα, ενόψει της επίσης πρεμιέρας που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Ίδια πλατφόρμα με το SUV, Kushaq

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το νέο Slavia αναμένεται να βασιστεί πάνω στη MQB-Α0-ΙΝ πλατφόρμα του VW Group που χρησιμοποιεί επίσης το Kushaq, το SUV της φίρμας που προσφέρεται στην Ινδία. Αναφορικά με το μέγεθος κρατήστε πως το νέο μοντέλο θα έχει 4.541 χιλιοστά μήκος, 1.752 χιλιοστά πλάτος και 1.487 χιλιοστά ύψος, με γενναιόδωρο μεταξόνιο 2.651 χιλιοστά.
 

Αποκλειστικά με μοτέρ βενζίνης

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία, το Slavia θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην πόλη Pune της Ινδίας, αποκλειστικά με βενζινοκινητήρες. Η γκάμα των μοτέρ αναμένεται να αποτελείται από έναν 1.000άρη κινητήρα βενζίνης 115 ίππων και έναν 1.500άρη 150 ίππων σε συνδυασμό με ένα 6άρι μηχανικό, ένα αυτόματο 6 σχέσεων κιβώτιο ή ένα 7άρι διπλού συμπλέκτη. 
 
Για την ιστορία η Skoda υπογραμμίζει πως το Slavia πήρε το όνομά του από το το πρώτο ποδήλατο που λανσαρίστηκε από τους ιδρυτές της Skoda, Václav Laurin και Václav Klement το 1896. Το ντεμπούτο του στην αγορά της Ινδίας θα γίνει το 2022.

Πρώτη επίσημη «γεύση», πριν το ντεμπούτο του.
-Στις 18 Νοεμβρίου η παρουσίαση του νέου Skoda Slavia.
-Η μάρκα δημοσίευσε τα επίσημα σκίτσα του τσέχικου σεντάν.
-Αποκλειστικά με μοτέρ βενζίνης και μόνο για την αγορά της Ινδίας
Θα έλεγες όχι στο Slavia αν προσφέρονταν και στην Ευρώπη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green