Tο νέο Golf θα διατηρήσει το κλασικό ντιζάιν.

Στο εσωτερικό το ψηφιακό στοιχείο εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό.

Tα επίσημα σκίτσα του νέου VW Golf

5.704 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη πολλά στοιχεία του νέου VW Golf, ωστόσο η μάρκα λίγο πριν παρουσιάσει επίσημα την όγδοη γενιά του μικρομεσαίου της best seller φρόντισε να μας προϊδεάσει δημοσιεύοντας τα επίσημα σκίτσα του μοντέλου.


Εν αναμονή λοιπόν της 24ης Οκτωβρίου όπου η γερμανική φίρμα από το Wolfsburg θα αποκαλύψει επίσημα το νέο Golf, είπε να επισημοποιήσει τη σχέση μας με το νέο της προϊόν, μέσω σκίτσων, τόσο του εξωτερικού, όσο και του εξωτερικού. Ξεκινώντας από το δεύτερο βλέπουμε ότι το νέο Golf θα διατηρήσει το κλασικό ντιζάιν, αν και θα λάβει ένα ανανεωμένο σχεδιασμό στους προβολείς, στους προφυλακτήρες, με τη VW να υπόσχεται πως η σχεδίαση θα είναι «πιο δυναμική από ποτέ».
 
Στο εσωτερικό φαίνεται πως έχουν υλοποιηθεί περισσότερες αλλαγές, με το ψηφιακό στοιχείο να εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό, κάτι φυσικά το οποίο σας έχουμε αναφέρει στα μέχρι τώρα ρεπορτάζ μας. Κοιτώντας το σκίτσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λεπτή φωτιζόμενη λωρίδα στο ταμπλό, ενώ η μάρκα χαρακτηρίζει τον εσωτερικό κόσμο του αυτοκινήτου ως «ψηφιακό πιλοτήριο».
 
Τέλος στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία η γκάμα θα ξεκινήσει με πέντε μηχανικά σύνολα: τρικύλινδρο μοτέρ 1,0 λίτρου με 90 ίππους, ο γνωστός 1,5 TSI με 130 και 150 ίππους καθώς και δύο ντίζελ στα 2,0 λίτρα με 150 και 180 ίππους. Τουλάχιστον ο 1,5 λίτρων κινητήρας θα είναι οπωσδήποτε υποστηριζόμενος από mild-hybrid σύστημα. Αργότερα, η φιλοσοφία αυτή θα περάσει σε όλα τα μηχανικά σύνολα.
 
Σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει επίσης, το GTI με 235 ίππους, το GTI Cup με 290 ίππους και το καινούριο Golf R βέβαια με 330 ίππους. Το νέο τοπ μοντέλο θα το δούμε στη Φρανκφούρτη μεν, το 2021 δε.      

PEIRAIOS LEASING
OPEL