Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα «κουλά» των ελληνικών δρόμων!

4.178 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2020)
Hyundai Accent Pickup (Διπλοκάμπινο κιόλας): Ιδιοκατασκευή ντόπιου, κάπου στις Μικρές Κυκλάδες!
2 Φωτογραφίες »

Hyundai Accent Pickup (Διπλοκάμπινο κιόλας): Ιδιοκατασκευή ντόπιου, κάπου στις Μικρές Κυκλάδες!

Εσύ τι «κουλό» πέτυχες στο δρόμο αυτή την εβδομάδα; Στείλε μας τα δικά σου «καρέ» από τους ελληνικούς δρόμους και δες τα δημοσιευμένα την επόμενη εβδομάδα!

autotriti team

Από ένα κακό παρκάρισμα με μηδέν σεβασμό στους υπόλοιπους, μέχρι ένα σπάνιο, όμορφο ή υπερβολικά «πειραγμένο» αυτοκίνητο! Όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε βρεθεί στο παρελθόν και βρισκόμαστε καθημερινά μάρτυρες σε τέτοια περιστατικά και συχνά σηκώνουμε το κινητό μας για να απαθανατίσουμε τη σκηνή και να την μοιραστούμε με τους φίλους μας ή και στα κοινωνικά δίκτυα. 

Ένα φουρτουνιασμένο BMW X5 στην Λ. Κατεχάκη (Αερανάρτηση γαρ)!

Ένα φουρτουνιασμένο BMW X5 στην Λ. Κατεχάκη (Αερανάρτηση γαρ)!


Τώρα μπορείτε να μας στέλνετε αντίστοιχες φωτογραφίες και γενικότερα ότι «κουλό» ή άξιο θαυμασμού πετύχατε στο δρόμο και εμείς θα το δημοσιεύσουμε στη σελίδα μας, απλά σχολιάζοντας κάτω από την δημοσίευση, ή στέλνοντας τες ως μήνυμα στη σελίδα μας, συνοδευόμενες προαιρετικά με έναν σύντομο σχολιασμό. 

Καθώς πρώτο μέλημα όλων μας είναι η ασφάλεια στο δρόμο, τονίζουμε ότι αν οδηγείτε εκείνη τι στιγμή θα πρέπει πριν πιάσετε το κινητό να σιγουρευτείτε ότι είστε ακινητοποιημένοι ή την φωτογραφία να την βγάλει ο συνοδηγός! Τέλος, ενημερώνουμε ότι λόγω προσωπικών δεδομένων οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν κρυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας των εμπλεκόμενων οχημάτων.
Autotriti.gr
Changan