• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα νέα 208 & 2008 στην Peugeot Γιαννίρης (+video)

1.744 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/12/2019

Η Peugeot Γιαννίρης ήταν μία από τις αντιπροσωπείες που φιλοξένησε το νέο 208 προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να το γνωρίσει από κοντά και να το οδηγήσει, στα πλαίσια του Peugeot Open Weekend σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις.

Η Peugeot Γιαννίρης Α.Ε, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας γενιας του 208, του δημοφιλούς μικρού μοντέλου της γαλλικής φίρμας, διοργάνωσε από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ένα Open Weekend, στο πλαίσιο της συνολικής ενέργειας της Peugeot πανελλαδικά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι της μάρκας, μεταξύ των οποίων και πολλοί επιφανείς πολιτικοί, γνωστοί αθλητές, αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος.
 
Από την πρώτη κιόλας μέρα της ενέργειας, το νέο 208 κατάφερε να εντυπωσιάσει τους εκατοντάδες καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Peugeot Γιαννίρης Α.Ε. Η έκπληξη, ωστόσο, συνεχίστηκε με τη μεγάλη αποκάλυψη της βραδιάς που έγινε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα και αυτή ήταν το ολοκαίνουριο SUV Peugeot 2008, το οποίο βρισκόταν στις εγκαταστάσεις της Peugeot Γιαννίρης Α.Ε.

Καταλήγοντας, η βραδιά έκλεισε με δώρα και ποτό για τους καλεσμένους, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν με τα δύο ολοκαίνουρια μοντέλα της μάρκας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

59 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  208

Tags: PEUGEOT 208
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια