Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
3 φωτογραφίες »

Τα οικογενειακά SUV με τη καλύτερη εγγύηση

27.329 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2020)

SUV για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο… SUV υπάρχουν πολλά. Ποια είναι όμως εκείνα που προσφέρουν τη μεγαλύτερη δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση σε μηχανικά μέρη;


Για να ξεχωρίσει ένα αυτοκίνητο σε μια κατηγορία που έχει πολλά άλλα ικανά μοντέλα, πρέπει να «κάνει» τη διαφορά σε όσα περισσότερα επίπεδα γίνεται. Η εμφάνιση, η ποιότητα, η οδική συμπεριφορά ακόμα και τα μηχανικά του μέρη είναι τα πιο συνηθισμένα σημεία διαφοροποίησης και συχνά καταφέρνουν είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό να διαμορφώσουν ένα ξεχωριστό σύνολο. Η εργοστασιακή εγγύηση είναι ένα επιπλέον «όπλο» στη φαρέτρα των εταιρειών για να ξεχωρίσουν έναντι των υπολοίπων και έχει ιδιαίτερη σημασία η διάρκειά της σε έτη αλλά και σε χιλιόμετρα. Ας δούμε ποια είναι τα SUV με τη μεγαλύτερη εγγύηση που σας επιτρέπουν να τα απολαύσετε ξέγνοιαστα. 

Jeep Compass
Το Jeep Compass ανανεώθηκε πρόσφατα και δέχθηκε νέους κινητήρες και κιβώτια, συνεχίζοντας να αποτελεί ένα ξεχωριστό αισθητικά αυτοκίνητο των μικρομεσαίων SUV το οποίο διατίθεται σε δικίνητες και 4κίνητες εκδόσεις. Η ξεχωριστή του εικόνα συνεχίζεται και στο εσωτερικό του το οποίο προβάλλει καλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονο διάκοσμο, ενώ ικανοποιεί απόλυτα και σε χωροταξικό επίπεδο. Όσον αφορά στην εγγύησή του, η FCA Hellas προσφέρει το Compass με 4 χρόνια δωρεάν εγγύηση μηχανικών μερών ή για 160.000 χλμ.. Μπορεί στην πρώτη ανάγνωση η ετήσια διάρκεια να είναι απλά καλή, σκεφτείτε ωστόσο πως σας καλύπτει απόλυτα ακόμα και αν κάνετε 40.000 χλμ./έτος.

Honda HR-V
Tο HR-V αποτελεί την πρόταση της Honda στα compact crossover, παρόλο που με μήκος 4,33 μ. ανήκει στα μικρομεσαία, με εξέχοντα στοιχεία τους μεγάλους χώρους του και την ξεχωριστή αισθητική. Η τελευταία μάλιστα τονίστηκε ακόμα περισσότερο μετά την πρόσφατη ανανέωση, όπου ενισχύθηκε ο δυναμισμός της με τη μεταλλική φάσα στη μάσκα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα. Η γκάμα του αποτελείται αποκλειστικά από τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα i-VTEC απόδοσης 130 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται είτε με 6άρι χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο CVT. Το HR-V προσφέρεται με δωρεάν επέκταση εγγύησης 5 ετών ή 150.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτα). 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: