4 φωτογραφίες »

Toyota C-HR

Στο βάθρο: C-HR, Sportage - Tucson & Ford Kuga

27.176 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2020)

Toyota C-HR
Το Toyota C-HR είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά αισθητικά μοντέλα της αγοράς των SUV και διακρίνεται επιπλέον για τον ευχάριστο οδηγικό του χαρακτήρα και το γεγονός πως διαθέτει και υβριδικές εκδόσεις στην γκάμα του. Προσφέρει επιπλέον καλή ποιότητα κατασκευής και επαρκείς χώρους στο εσωτερικό του, ενώ προβάλλει και high-tech χαρακτήρα τόσο αισθητικά όσο και μηχανολογικά. Όπως σε όλα της τα μοντέλα, η Toyota κάνει τη διαφορά και με την εγγύηση η οποία είναι διάρκειας 6 ετών ή 180.000 χλμ. Αυτή ισχύει φυσικά και για το «αδελφό» premium Lexus UX 250h.

Kia Sportage
Το Kia Sportage είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της Kia και διακρίνεται για τον οικογενειακό του χαρακτήρα, την όμορφη σχεδίασή του, τους μεγάλους του χώρους και το ευχάριστο οδηγικό του προφίλ. Διατίθεται επίσης σε μια πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υβριδική έκδοση με 48βολτο σύστημα και συνδυασμό με κινητήρα πετρελαίου, ενώ είναι διαθέσιμο τόσο σε 2κίνητες όσο και 4κίνητες εκδόσεις. Στον τομέα της εγγύησης, το Sportage όπως και κάθε Kia ξεχωρίζει λόγω της 7ετούς κάλυψης που προσφέρει, ενώ καλή είναι και η χιλιομετρική διάρκειά της, που ορίζεται στα 140.000 χλμ. 

Ηyundai Tucson
Η Hyundai προσφέρει 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση μηχανικών μερών σε όλα της τα μοντέλα, κάτι που ισχύει και για το Tucson. Το Tucson διακρίνεται για την ελκυστική του σχεδίαση και τους μεγάλους του χώρους, με τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ να αγγίζει τα 513 λτ., ενώ παράλληλα προσφέρεται και σε ήπια υβριδική έκδοση πετρελαίου. Αν και η διάρκεια της εγγύησης σε έτη δεν είναι από τις μεγαλύτερες, εντούτοις η Hyundai ξεχωρίζει γιατί δεν θέτει χιλιομετρικό όριο, προσφέρει δηλαδή κάλυψη σε απεριόριστα χιλιόμετρα.

Ford Kuga
To Ford Kuga είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας, προσφέροντας δυναμική και εκλεπτυσμένη αισθητική, πλούσιο εξοπλισμό, κορυφαία επίπεδα χώρων στο εσωτερικό του, τεχνολογικά προηγμένα συστήματα και μια πλούσια γκάμα εκδόσεων και κινητήρων. Το οδηγικό του προφίλ συνεχίζει δε την παράδοση της Ford, και το καθιστά ξεχωριστό και σε αυτό τον τομέα. Όλα τα παραπάνω, συνδυάζονται με την κορυφαία σε χρονική διάρκεια δωρεάν εγγύηση αλλά και με μια ανταγωνιστική τιμή, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο. Η Ford καλύπτει λοιπόν το Kuga με 8 ετή εγγύηση μηχανικών μερών ή χιλιομετρικό όριο από 100.000 χλμ. που είναι μεν περιορισμένο με βάση τα έτη κάλυψης, αλλά απόλυτα ρεαλιστικό, ενώ μπορεί να φτάσει και τα 200.000 χλμ. συνολικά.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)