4 φωτογραφίες »

Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο στα τέλη του Οκτώβρη στο πλαίσιο του Milano Monza Open Air Motor Show.

Teaser της πρώτης «υπερ-λιμουζίνας» του κόσμου

2.131 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2020)

Το Aznom Palladium χαρακτηρίζεται ως η πρώτη «υπερ-λιμουζίνα» του κόσμου και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα συνδυάζοντας στοιχεία που βρίσκουμε σε πολυτελή σεντάν αλλά και SUV αυτοκίνητα!


Όντας αναπτυγμένο από την Aznom Automotive και το Camal Studio που εδρεύει στο Τορίνο, το Aznom Palladium έκανε γνωστή την έλευση του εντός του καλοκαιριού που μας πέρασε. Ωστόσο όπως ανακοινώθηκε επίσημα θα κάνει το ντεμπούτο στα τέλη του Οκτώβρη στο πλαίσιο του Milano Monza Open Air Motor Show (29 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου) στην Ιταλία. Μάλιστα η εταιρεία σημειώνει πως τότε το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει την πρώτη «υπερ-λιμουζίνα» στον κόσμο.
 
Έχοντας λάβει την ονομασία του από τον Andrea Palladio, αρχιτέκτονα που έζησε περί το 1.500 στη Βενετική Δημοκρατία, το Palladium εμπνεύστηκε από τα μεγάλα σεντάν που χρησιμοποιούν οι αρχηγοί κρατών και από την πολυτέλεια των πολυτελών αυτοκινήτων από τη δεκαετία του 1930, με τις ογκώδεις διαστάσεις και τη δυνατότητά τους να κινούνται σε πολλά εδάφη, όπως αναφέρει η μάρκα.
 
Το Palladium έχει μήκος 6 μέτρα και ύψος σχεδόν 2 μέτρα. Το εμπρόσθιο μέρος με τη μεγάλη τετράγωνη μάσκα θυμίζει κάτι από Rolls-Royce, ενώ το πίσω μέρος χαρακτηρίζεται από δυο λεπτές LED λωρίδες μαζί με έναν μεγάλο διαχύτη με δύο ορθογώνιες απολήξεις εξάτμισης. Η ογκώδης εμφάνιση και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος είναι επίσης δύο από τα βασικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του.
 
Σε ότι αφορά την ισχύ, αυτή θα προέρχεται από έναν κινητήρα twin-turbo που θα προσφέρει 680 ίππους, με την κίνηση να πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς πιθανότατα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.
 
Η Aznom θα προσφέρει το Palladium σε περιορισμένο αριθμό μονάδων χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το κόστος απόκτησης το οποίο δε θα μας εκπλήξει αν είναι ιδιαίτερα... «αλμυρό»!

Hyundai
OPEL