• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Nissan Juke μετράει ώρες προκειμένου να αποκαλυφθεί επίσημα.

Teaser του Nissan Juke που έρχεται (+vids)

5.058 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/9/2019

Το νέο Nissan Juke μετράει ώρες προκειμένου να αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό και η ιαπωνική εταιρεία φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα το τελευταίο teaser βίντεο πριν την πρώτη μας γνωριμία με τη δεύτερη γενιά του εν λόγω SUV.

NISSAN: Qashqai τώρα με όφελος έως 2.000€€

Το βίντεο διάρκειας 10 δευτερολέπτων επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα σημεία του μοντέλου τα οποία παρουσιάζει φευγαλέα, μέχρι να καταλήξει στο εμπρόσθιο μέρος, όπου τα φώτα του Juke ανάβουν προοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο τον επικείμενο ερχομό του.
 
Μεταξύ των στοιχείων που παρουσιάζονται στο βίντεο είναι η αναμενόμενη μεγαλύτερη μάσκα V-Motion, ενώ τα κοφτερά φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με τα στρογγυλά που βρίσκονται παρακάτω προσωποποιούν τον σχεδιασμό του εμπρόσθιου μέρους. Μένοντας στα φωτιστικά σώματα, αλλά μεταφερόμενοι στο πίσω μέρος και αυτά με τη σειρά τους έχουν λεπτό σχεδιασμό, ενώ δε θα πρέπει να παραλείψουμε να πούμε πως φέρουν την υπογραφή της τεχνολογίας LED, όπως και αυτά του προβόλου.
 
Τελειώνοντας με την εξωτερική εμφάνιση, το μοντέλο του βίντεο έρχεται με διαφορετική απόχρωση στην οροφή από το αμάξωμα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις μαύρες πίσω κολόνες, που κάνουν αντίθεση σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα κόκκινης απόχρωσης.
 
Η νέα γενιά του Juke θα έρθει με μεγαλύτερες ζάντες (πιθανότατα 19 ιντσών), ενώ το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία ProPILOT της Nissan. Σε ότι αφορά τους κινητήρες, δύο βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,3 λίτρων, ένας πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρων και ένας υπερτροφοδοτούμενος 1,6 λίτρων είναι τα φαβορί για να αποτελέσουν τη γκάμα των μηχανικών συνόλων.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα, στις 3 Σεπτεμβρίου όλα θα είναι γνωστά, καθώς η Nissan θα αποκαλύψει επίσημα το Juke.
 
Δείτε το teaser βίντεο      

51 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  JUKE

Tags: NISSAN JUKE