• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο μοντέλο έχει λάβει λεπτά φωτιστικά σώματα στο πάνω μέρος.

Teaser του νέου Nissan Juke

13.561 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2019

Δεν είναι πλέον μυστικό πως η Nissan εργάζεται πάνω στη νέα γενιά του Juke, δημοσιεύοντας μάλιστα την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου 1,5 περίπου μήνα πριν την επίσημη αποκάλυψή του.

NISSAN: Qashqai τώρα με όφελος έως 2.000€€


Όπως μπορούμε να δούμε, η εικόνα παρουσιάζει ένα μέρος του προβόλου και συγκεκριμένα τη γωνία όπου φιλοξενούνται τα φωτιστικά σώματα. Το νέο μοντέλο έχει λεπτά φωτιστικά σώματα στο πάνω μέρος, τα οποία συνοδεύονται με ένα δεύτερο ζευγάρι στρογγυλών σωμάτων που εδρεύουν καθ ύψος στη μέση του μπροστινού μέρος. Φαίνεται πως ο νέος σχεδιασμός είναι σαφέστατα πιο εξελιγμένος από αυτό του υπάρχοντος Juke, έχοντας μάλιστα διατηρήσει τη γρίλια V-Motion, όπως «μαρτυρά» το γκρι μεταλλικό στοιχείο που ξεκινά διαγωνίως την πορεία του, δίπλα από το επάνω φωτιστικό σώμα.
 
Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-B που αναπτύχθηκε από τη Nissan και τη Renault μέσω της συνεργασίας τους, όντας η ίδια αρχιτεκτονική που αποτελεί τη βάση των Renault Clio και Captur.
 
Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων του επερχόμενου Juke η παλέτα αναμένεται να απαρτίζεται από τα γνωστά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας 1,6 και 1,5 λίτρων αντίστοιχα με ιπποδύναμη που φτάνει μέχρι και 190 PS. Πέραν αυτών, νέο στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί η εισαγωγή του τρικύλινδρου 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα, ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο εισαγωγής μιας υβριδικής έκδοσης για το δημοφιλές Crossover συνδυαστικής ισχύος 109 ίππων.

Στο εσωτερικό το νέο Juke θα έχει μεγαλύτερους χώρους, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με περισσότερη τεχνολογία. Μέρος αυτής θα ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto και συνδυασμένο με οθόνη αφής. Τέλος μία νέα σουίτα τεχνολογίας ασφαλείας θα εμφανιστεί, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ProPILOT.  
 
Η νέα γενιά του Nissan Juke θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 3 Σεπτεμβρίου και το μοντέλο θα έρθει στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά στις αρχές του 2020.

51 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  JUKE

Tags: NISSAN JUKE